DOLAR 32,2630
EURO 34,8074
ALTIN 2.413,18
BIST 10.288,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Lily Allen: Çocuklarım kariyerimi mahvetti

Bir dönem olaylı eğlenceleriyle adından söz ettiren ve artık sakin bir hayat süren İgiliz şarkıcı Lily Allen, katıldığı bir podcast programında çocuklarının kariyerini mahvettiğini söyledi.

12.03.2024
A+
A-

2000’li yıllarda sürdürdüğü hızlı hayatla magazin gündeminin manşetlerinden inmeyen şarkıcı Lily Allen, 2011’de Sam Cooper ile nikah masasına oturmuştu.

Ünlü ismin, bu evlilikten Ethel ve Marnie adında iki kız çocuğu olmuştu. 

İKİNCİ EVLİLİĞİNİ YAPTI

Anne olduktan sonra daha sakin bir hayatı tercih eden Allen, 2018’de Cooper’dan boşanmış ve iki yıl sonra oyuncu David Harbour ile dünyaevine girmişti.

Radio Times Podcast’e konuk olan Lily Allen, kadınların çocuklarına mı yoksa kariyerlerine mi öncelik vereceklerine karar vermeleri gerektiğine inandığını ve kendisinin de bir seçim yaptığını açıkladı.

“HEM ÇOCUK HEM KARİYER SAHİBİ OLAMAZSINIZ”

Ünlü şarkıcı, “Çocuklarım kariyerimi mahvetti. Onları seviyorum ve beni tamamlıyorlar ama pop yıldızlığı açısından beni tamamen mahvettiler. İnsanlar hem çocuk, hem kariyer sahip olabileceğinizi söylediğinde gerçekten sinirleniyorum çünkü açıkçası olamazsınız. Bazı insanlar kariyerlerini çocuklarına tercih ederler ve bu onların seçimidir. Ancak ailem ben küçükken pek hayatımda yoklardı ve bunun bende kendi çocuklarımla tekrarlamak istemediğim bazı kötü yaralar bıraktığını hissediyorum” dedi.

Son albümünü 2018’de yayınlayan Allen, çocuklarına odaklanmaktan memnun olduğunu da belirtti.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.