DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

LG’nin yeni kulaklıklarının kutusu kendisini temizliyor LG’nin yeni kulak içi kulaklığı da dahil oluyor. UV ışınıyla kendisini dezenfekte eden kulaklığın sorumluluk…

26.06.2020
A+
A-

LG’nin yeni TONE Free adını verdiği kulak içi kulaklıklarının kendi kendini temizleyen bir sorumluluk kutusu bulunuyor. UVnano adı verilen kulaklığın çok miktar kutusu, kulaklardan düşmeyen kulaklıklar için mikrop arıtıcı bir ayla geliyor.

Meridian Audio teknolojisi sayesinde gerçeğe yakın ses deneyimi sunduğu söylenen yeni kulaklıkların epeyce şık bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. LG TONE Free TWS kulaklıklar, HBS-FN6 ve HBS-FN4 modelleri ile karşımıza çıkıyor.

Kulaklık şarj oldukça bakteri ve mikropları da ortadan kaldırmayı vadediyor. Kablosuz kulaklık endüstrisinin ilk UVnano kılıfına sahip olan kulaklık, iki bambaşka renk ile kullanıcılara sunuluyor. Mat bir siyah ve aydınlık beyaz renkleri sunulan kulaklığın, uzamsal işleme teknolojisini içinde barındırdığını söyleyelim. Bu sayede hoparlörden bir şeyler dinliyormuş gibi hissettiriyor.

Her iki modelde de dört EQ ön ayarı bulunuyor. Doğal ses, akıcı, bas kuvvetlendirme ve tiz sesleri yükseltme biçiminde karşımıza çıkıyor.

Bunun yanına bulunduğunuz ortamdan ayrıntılarıyla soyutlanmak istemediğiniz zamanlarda, etraf sesi modu ile dış seslerin bir kısmını duymayı sağlıyor.

LG’nin yeni kulak içi kulaklığı bir şarjla 6 saat başvuru sunuyor. Bunun yanında söylendiği kadarıyla en hoş özelliklerden birisi de 5 dakikalık kısa bir şarj ile birlikte kulaklık size 1 saatlik uygulama sunuyor olması. Kulaklıklar buna ek olarak şarj kutusu ile toplamda 18 saatlik dinleme süresi sunuyor.

Gelecek temmuz ayında ABD ve Avrupa pazarında karşımıza çıkması beklenen kulaklık modelinin en uyarı çeken yanı şüphesiz kendisini dezenfekte edebiliyor olması.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.