DOLAR 32,2686
EURO 34,7391
ALTIN 2.399,50
BIST 10.167,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

LG V40 ThinQ tasarımı belli oldu!

18.09.2018
A+
A-

Yaklaşmakta olan LG V40 ThinQ tasarımı hakkında şu zaman kadar net bir sızıntı yapılmamıştı. Fakat geçtiğimiz saatlerde yaşanılan gelişme ile birlikte LG V40 ThinQ modelinin nasıl görüneceği ile ilgili önemli bir görsel paylaşıldı.

Yapılan sızıntı ile birlikte telefon ön panel tasarımı gün yüzüne çıkartıldı. Sızdırılan görseli incelediğimiz de ise LG’nin yeni telefonunun ekran tasarımı, LG G7‘de bulunana çentikli ekran tasarımına ile oldukça benzerlik gösterdiğini görmekteyiz.

Tasarım anlamında önceki modellere göre bu yılda pek bir farklılık sunmayacak olan LG görünen o ki, G7 modeli ile birlikte kullanıcılarına sunmuş olduğu son zamanların trendi haline gelen çentikli ekran tasarımını devam ettirecek.

LG, V30’dan başlayarak, V serisi akıllı telefonlarını OLED ekranlarla piyasaya sürdü. V40 ThinQ’nun eğimli kenarları olan bir P-OLED ekrana sahip olması ihtimali var. Ayrıca, çentiğin gizlenmesi için LG G7 ThinQ’da bulunan seçeneğebenzer şekilde bir seçenek var gibi görünüyor.

Güney Koreli markanın, ön cephesinde çift kamera kurulumuna sahip olan son akıllı telefonu LG V10 idi. Ancak, bu modelde sunulacak ikincil kamera, 3D yüz tanıma için kullanılabilecek bir IR kamera olabilir.

Arkadaki kamera kurulumuna geçildiğinde, LG V40 ThinQ, üçlü kamera ile birlikte geliyor. Bu üç kameranın çözünürlüğü hakkında bilgi henüz yok. Ancak merkezdeki sensör, diğer kamera sensörlerinden daha büyük görünüyor.

Güç düğmesi ve SIM kart yuvası cihazın sağ tarafında bulunuyor. Ses düğmeleri ve özel bir düğme(muhtemelen Google Asistan için) V40 ThinQ’nun sol tarafındayer alıyor.

Beş kameralı LG modeli ne zaman tanıtılacak?

LG V40 ThinQ hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Beş kameralı olacağı tahmin edilen LG V4 ThinQ modelinin ne zaman tanıtılacağı resmi olarak açıklandı.

Altta bir hoparlör, mikrofon, USB Type-C bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor. Telefonun, Qualcomm Snapdragon 845 işlemcisini kullanması muhtemel olarak gözüküyor. Yazılım tarafında ise cihazda, Android 9.0 Pie yer alacak gibi gözüküyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.