DOLAR 32,5463
EURO 34,9130
ALTIN 2.428,86
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

LG G7 resmi sitede listelendi, işlemci açığa çıktı!

10.01.2018
A+
A-

LG İngiltere resmi web sitesinde Quick Charge yani Qualcomm‘un hızlı şarj teknolojisi için listelenen sayfada, yeni amiral gemisine de yer verildi. Ancak LG G7 modelinin Quick Charge 4.0 içerisinde olması, telefonun Snapdragon 845 ile değil Snapdragon 835 ile geleceğini gösteriyor. Eğer bu bilgi doğru çıkarsa, LG G6 modelinde olduğu gibi şirket en yeni işlemci seçeneği ile değil bir önceki ile devam edecek gibi.

Bildiğiniz gibi Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon 845 modeli, Quick Charge 4+ desteği ile geliyor. Ancak LG‘nin sayfasında G7 modeli Quick Charge 4 altında listelenmiş. Bu da işlemci belli eder nitelikte.

İşlemci dışında ne yazık ki telefonun diğer teknik özellikleriyle alakalı bir sızıntı yok. Daha önce hatırlarsaınz LG Wallet uygulaması Google Play Store‘da listelenmiş ve yeni amiral gemisinin mobil ödeme uygulamasıyla geleceği ortaya çıkmıştı. Bakalım ilerleyen günlerde yeni amiral gemisiyle alakalı farklı sızıntılar görebilecek miyiz.

:: LG G7 modelinde Snapdragon 835 olması, ciddi bir dezavantaj oluşturur mu?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.