DOLAR 32,2730
EURO 34,7649
ALTIN 2.406,68
BIST 10.273,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

LG G7 özellikleri netleşiyor!

02.04.2018
A+
A-

Son gelen sızıntılar LG G7 modelinde, cihazın yan tarafında ses tuşlarının altında yapay zeka için atanmış bir tuşa ile f/1.5 diyafram oranına sahip arka kameraya yer verileceğini gösteriyor. Cihazın Nisan ayı sonunda Seoul’da gerçekleştirilecek bir etkinlikle tanıtılacağı, Mayıs ayı ortasında ise Kore’de satışa sunulacağı ifade ediliyor.

Yapay zeka tuşunun Galaxy S8+, S9 ve Note 8 modellerinde yer alan Bixby tuşu ile benzerlik taşıyacağı düşünülüyor. Bu tuş sayesinde G7 kullanıcılarının akıllı telefonun Google Asistan, Q Lens ve Q Voice gibi yapay zeka işlevlerine kolayca erişmesi sağlanacak. Bu tuşa kullanıcıların farklı işlevler ataması için olanak sağlanacağını da bekleyebiliriz.

Arka kamerada ise başta da belirttiğimiz gibi f/1.5 diyafram sunulacağı söyleniyor. Bu anlamda en geniş diyafram oranını sunan Galaxy S9 ile rekabete giriliyor. Bu diyafram sayesinde sensöre daha fazla girmesi ve ışık karanlık ortamlarda bile gün ışığındaymış gibi fotoğraflar çekilmesi mümkün olacak. Üründe amiral gemilerinde görmeye alıştığımız çift arka kamera olacağını da belirtelim.

Üründe mevcut LCD teknolojisi ile kıyaslandığında yüzde 35 daha az enerji harcayan MLCD+ ekran sunulacak. Gücünü Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinden alacak olan telefon, 6 GB RAM ile gelecek. Ayrıca, kullanıcılara 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri sunulması bekleniyor.

:: LG G7 satın almayı planlıyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.