DOLAR 32,4919
EURO 34,6865
ALTIN 2.395,63
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

LG G5 kullanıcılarına güncelleme müjdesi!

08.10.2018
A+
A-

Geçtiğimiz Ağustos ayında hatırlayacağınız üzere ,LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Direktörü Junguk Yoon, yaptığı açıklama ile, LG G5 için Android Oreo sürüm güncellemesinin yayınlanacağını duyurmuştu.

Android Oreo ile Google, daha kullanışlı bir akıllı telefon deneyimi sağlayacak bir takım özellikler sunacak. Kullanıcıların Oreo İşletim Sistemi’nin önemli ölçüde geliştirdiği uygulama ve pil performansından da çok memnun kalması bekleniyor.

LG G5’in alacağı güncelleme ise son güncelleme olacak. 2016 yılının amiral gemisi modellerinden biri olan G5’in bu güncelleme ile stabilite ve pil verimliliği konusunda önemli iyileştirmeler alması bekleniyor.

Daha önceden Amerika’daki  G5 kullanıcılarına yayınlanan Android Oreo güncellemesi bugün itibariyle uluslararası, G5 cihazlarına sunulmaya başlandı. Fakat yeni güncellemeyi almak için H850 model numaralı  bir LG G5 modeline sahip olmanız gerekiyor. İlerleyen güncelerde ise kademeli olarak diğer G5 modellerine de yeni güncellemenin sunulacağının da özellikle altını çizelim.

LG G5 Android Pie güncellemesi alır mı?

LG’nin daha önce ortaya çıkan güncelleme takvimine de bakınca, G5 modelinin son güncellemesini alacağını belirtelim. Bu da, telefonun Android Piegüncellemesi almayacağı anlamına geliyor.

Android Oreo güncellemesinin, bu modele oldukça gecikmeli bir şekilde geldiğini de belirtmek gerekiyor. Bir diğer dikkat çeken nokta ise, güncellemenin ne zaman dağıtılacağının açıklanmamış olması.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.