DOLAR 32,5837
EURO 34,7934
ALTIN 2.507,59
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

LG, Çektikçe Uzayan Ekranlı Telefonu İçin Marka Başvurusunda Bulundu

05.11.2020
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, LG’nin sarılabilir ekranlı bir telefon üzerinde çalıştığından bahsetmiştik. Alıştığımız telefon tasarımlarından oldukça farklı olan cihaz, iki çerçeveli bir yapıya sahipti ve bu çerçeveleri yanlara doğru çektikçe cihazın içinde sarılı halde olan ekran açılıyor ve cihaz uzuyordu. Yaşanan son gelişme, bu telefonun isminin belli olmuş olabileceğini düşündürüyor.

Edinilen bilgilere göre LG, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’ne (EUIPO) yeni bir marka başvurusu yaptı. “LG Rollable” olarak isimlendirilen bu marka, muhtemelen LG’nin yaklaşan telefonunu temsil ediyor.

LG’nin söz konusu marka başvurusunu ortaya koyan belge

LG

Marka başvurusu içerisinde yer alan bazı bilgiler, oldukça dikkat çekici. Örneğin LG, bu marka başvurusunda akıllı kalem desteğine sahip telefon ya da telefonlardan bahsediyor. Görünüşe göre LG, beklentileri tümüyle aşacak yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Ancak şu ana dek edindiğimiz bilgiler, bu telefonun sadece uzayabilen ekrana sahip olduğunu ortaya koyuyor.

LG, kısa bir süre önce “Explore” isimli bir proje başlattı. Bu proje ile mobil ürünleri “yeniden keşfedeceğini” açıklayan şirket, proje kapsamında ilk olarak Wing isimli bir akıllı telefon duyurdu. Bu telefon, T harfi şeklinde açılabilen bir yapıya sahipti. “Rollable” olarak isimlendirilen yeni marka başvurusu da bu projede kapsamında karşımıza çıkacak ikinci telefon olacak. İddialara göre şirket, yeni telefonunu mart ayında duyuracak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.