DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
ALTIN 2.326,12
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Levent Mercan: ‘Milli takım benim hayalim’

29.03.2023
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek olan Fatih Karagümrük’te Levent Mercan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mercan, İstanbulspor maçı ile ilgili, “En iyi şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah bizim adımıza çok iyi bir maç geçer. Seyirciler de bizi destekliyor. İnşallah kazanırız” şeklinde konuştu.

“Bu şekilde devam edeceğim”

Performansı ve Pirlo’nun kendisinden övgü ile bahsetmesine değinen başarılı futbolcu, “Hocama teşekkür ediyorum. Bu şekilde devam edeceğim. Takıma en iyi nasıl katkı veririm ona bakacağım. Böyle giderse takım için de benim için de çok iyi olur” değerlendirmesini yaptı.

“Milli takım benim hayalim”

Milli takıma seçilmenin hayalini kurduğunu vurgulayan Mercan, “Benim hayalim. Gitmek isterim. Bu sefer olmadı inşallah bir dahakine olur. İlk maç çok iyi değildi. İkinci maç yenilsek de daha iyiydi. Turu da geçeriz umarım” ifadelerini kullandı.
Pirlo ile çalışmanın kendisi için farklı bir duygu olduğunu ifade eden Levent Mercan, kendisinin sol bek mevkiinde takıma daha fazla katkı verdiğini ve bu mevkiide oynamaya devam edeceğini aktardı.

Bora Akyol – Enes Gümüş – Samet Yalçın
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.