DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Levent Dörter: “Üç aydır iş değil, düğünü erteledik!”

14.06.2020
A+
A-

Yakında bir yerde yemek yemek yediğini, Nişantaşı’nda oturduğu ve kısa mesafeye gidip geldiği için maske kullanmadığını söyleyen Levent Dörter, rahatsızlık sonrası plazma bağışçısı olduğunu anlattı.

Milliyet Gazetesi’nden Seçkin Şenvardar’ın haberine tarafından meşhur şarkıcı, “Bir hastamız olursa takviye edebilirim, Sağlık Durumu Bakanlığı’nın listesindeyim. Isteyerek plazma bağışı yapabilirim. Rahatsızlık henüz çözülmediği için baştan hasta olur muyum, olmaz mıyım bilmiyorum. Maskem vardı yakın mesafeye gideceğim diye takmadım” dedi.

“GEÇİNEMİYORUZ DİYEN ÜNLÜLERE İNANMIYORUM” 

Dörter, corona virüs salgını sürecinde ‘Geçinemiyoruz’ açıklaması yapan ünlülere inanmadığını ama bu süreçte sahneye çıkamayan sanatçılarla çalışan teknik ekiplerin işsiz kaldığını söyledi. “15 yıldır şarkı söylüyorum. Dün başlamadığım için internet gelirim, yatırımlarımız var. Besteler verdik, onların geliriyle geçiniyorum fakat vermek bu dönemde imkansız. Simitçinin de işi sanayicinin de işi sekteye uğradı. Ünlüler gibi düşünmeyelim, şu an sahneye çıkamayan sanatçıların peşinde yüzlerce insan ekmek yiyor. ‘Ben aç kaldım’ değil, ben doymazsam benim ekibimin çoluğu çocuğu aç kalıyor. Ben ve Dilan ekiplerimizi aradık ‘Bir şeye ihtiyacınız varsa bize ulaşın’ dedik. ‘Geçinemiyoruz’ diyenler de var ama ben onlara böylece inanmıyorum.”

“NASIL NIKAH YAPAYIM?” 

Levent Dörter, İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’la bu yıl Eylül ayı için evlilik tarihi aldıklarını ancak ekonomik sebeplerden dolayı düğünü ertelediklerini açıkladı.

“Normalde 20 Eylül’dü bizim nikah tarihimiz. Üç aydır meslek baskı yok, nasıl nikah yapayım? Üç aylık açığı kapatmam lüzumlu. Herkesin planı değişti. Nikah salonları temmuzda açıyor lakin çoğu nikah sahibi, Eylül’e veya Ekim’e aldı. İlk önce isteme yapılacak daha sonra sonra bir araya geleceğiz. Az Önce aileyle tanışmadık.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.