DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Lenovo Legion oyun telefonu hızlı şarj ile şaşırtacak Oyun telefonu piyasası için gün geçtikçe rekabet artıyor. Akıllı telefon piyasasında istediği başarıyı…

13.04.2020
A+
A-

Lenovo, şimdiye kadar Amiral Gemisi ya da orta segmentte istediği başarıları yakalayamadı. Oyun bilgisayarı dünyasında ise Legion ile efsaneleşen firma, bu başarıyı akıllı telefonlarına taşımanın peşinde.

Yeni ortaya çıkan hızlı şarj özelliğine bakılırsa Legion oyun telefonu 90W hızlı şarj desteği ile gelecek. Son olarak ortaya çıkan Black Shark 3 ile birlikte 65W ile çıtayı yükselten Xiaomi karşısında Lenovo, Legion ile çok daha iddialı özelliklerle geliyor gibi görünüyor.

Honor 30 ile çekilen fotoğraf ve videolar paylaşıldı

Honor 30 çekilen fotoğraf ve videolar, telefonun tanıtımından önce paylaşıldı. Fotoğrafta odaklanma performansı ve videoda 4K 60 FPS ile dikkat çeken telefonun kamera özellikeri göz dolduruyor.

Lenovo Legion için Snapdragon 865 işlemci kullanması ve 90W hızlı şarj özelliği dışında bir özellik ortaya çıkmış değil.

Ancak tasarım olarak Legion serisinin ana renkleri olan siyah e kırmızı kullanılacağı aşikar. Zira Weibo resmi sayfası üzerinden paylaşılan görsellerde de bu renkler ön plana çıkmış durumda.

Telefonun, pil kapasitesi henüz ortaya çıkmış değil. Ancak 4000 mAh üzeri olacağı tahmin ediliyor. Şu an için 90W hızlı şarj sayesinde telefonun ne kadar zamanda tam dolacağına dair veriler paylaşılmış değil. Ancak bu sürenin 25 dakikanın altında olması bekleniyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Lenovo Legion, 90W hızlı şarj özelliği ile oyun telefonu piyasasını sallayabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.