DOLAR 32,2804
EURO 35,1015
ALTIN 2.473,48
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

League of Legends Dünya Şampiyonası için karar geldi League of Legends Dünya Şampiyonası 2020 için Riot Games bir açıklama yaptı. Oyuncuların merakla beklediği…

02.08.2020
A+
A-

Dünya genelinde yüzlerce milyon dolarlık etkinlikler ve fuarlar için iptal kararı gelirken, e-spor turnuvası için “devam” kararı alındı. Üstelik virüsün ilk olarak görüldüğü ülke Çin’de düzenlenecek olan şampiyona için Riot Games açıklama yaptı. Açıklamada şampiyonanın 25 Eylül ve 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşeceği bildirildi.

League of Legends Dünya Şampiyonası 2020 için yapılan paylaşımda, şampiyonanın Çin’in Şanghay şehrinde olacağı belirtildi. Şampiyona kapsamında alınması gereken bütün önlemlerin alınacağının da sözü verildi.

Şanghay şehrinin seçilmesine sebep olarak da daha kolay yolculuk edilmesi ve etkinlik dünyasının merkezi olarak bu şehrin görülmesi gösterildi. Eleme maçlarında da seyircinin kabul edilmeyeceği ancak finaller için de seyircilerin maça alınabileceği belirtildi. Şimdilik biletler ve seyirci detaylarına dair bilgi bulunmuyor.

Şampiyona için virüs önlemleri kapsamında seyirci alınmasa da takımların seyahat etmesi gerektiği ve bunun da virüs kapmaya neden olabileceği konuşulmaya başlandı. Takımların şampiyonaya katılmadan önce COVID – 19 testine girip girmeyecekleri henüz bilinmiyor.

Ayrıca bazı takımların katılmak istemeyebileceği, yeterli sayıda takımın olup olmayacağı da merak konusu. Bununla birlikte Riot Games tarafından 2021’de Çin’in birçok şehrinde ve 2022’de Kuzey Amerika’da bir şampiyona düşünülüyor.

İşte yapılan paylaşım.

We’re excited to celebrate the 2020 World Championship this September in China! #Worlds2020

See this video message from Riot Games CEO Nicolo Laurent and Global Head of Esports John Needham about our current plans: pic.twitter.com/c8trp4x8LD

— LoL Esports (@lolesports) August 1, 2020

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.