DOLAR 32,5601
EURO 34,8812
ALTIN 2.435,32
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Lacie DJI Copilot inceleme! Bu cihazda yok, yok!

16.09.2018
A+
A-

Sabit disk üreticisi Lacie, DJI ile birlikte Copilot adını verdiği, çok fazla özelliğe sahip olan bir model üretti. İnceleme ürünümüz olan DJI Copilot modeli, 2 TB kapasiteli bir sabit diske sahip. Bu modeli özel yapan detay ise, veri aktarımı işleri için bilgisayardan tamamen bağımsız olarak çalışabilmesi. Üzerinde yer alan çok sayıda giriş yolu sayesinde, SD kartları, USB Type-C bağlantılı cihazları, USB 3.1 hızında Type-A portu ile de diğer hard diskleri ve USB bellekleri çalıştırabilen Copilot, Android ve iOS işletim sistemleri için ücretsiz olarak sunulan Copilot Boss uygulaması sayesinde, tüm işlerin akıllı telefon üzerinden takip edilmesini sağlıyor!

Xiaomi Mi Store Türkiye mağazasını gezdik!

Xiaomi’nin Türkiye’deki ilk resmi mağazası nihayet açılıyor. Mağazanın içine girdik ve sizleri nelerin beklediğini görüntüledik. Sizler için Xiaomi Mi Store Türkiye mağazasını gezdik!

Lacie DJI Copilot inceleme! Bu cihazda yok, yok!

Özellikle, sıkça video ve fotoğraf çekip, hızlı ve pratik bir biçimde veri transferi yapma ihtiyacı duyanlar için tasarlanan bu diski sizler için yorumadık. Lacie DJI Copilot inceleme videomuzda, bu dikkat çekici cihazın tasarım ve kullanım detaylarına ulaşabilirsiniz!

Lacie’nın DJI ile ürettiği Copilot, sabit disk yeteneğine ek olarak, powerbank özelliği ile telefonları da şarj edebiliyor. IP54 sertifikası ise bu modeli darbelere, sarsıntılara ve su sıçramalarına karşı dayanıklı hale getiriyor. Bu cihazı kullanarak, bir DSLR fotoğraf makinesinden, bir telefondan, bir USB bellekten, SD karttan ve daha pek çok cihaz üzerinden, bilgisayara bağımlı kalmadan veri transferlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Kutu içerisinden çıkan MicroUSB, USB Type-C ve Lightning kablosu ile akıllı telefonları, çift taraflı USB Type-C kablosu sayesinde de diğer uyumlu cihazları bağlamanız son derece kolay!

Lacie DJI Copilot fiyatı

Bu kadar farklı ve yenilikçi özelliklere sahip olan bir taşınabilir diskin ucuz olması maalesef beklenemez. Lacie ve DJI ortaklığı ile geliştirilen Copilot, yaklaşık 3000 TL gibi bir fiyata sahip. Gündelik işler için çok tercih edilebilir bir model olmasa da, profesyonel amaçlı işlerde, yaptığınız veri aktarımlarını çok daha hızlı ve pratik bir şekilde yapmanızı sağlayacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.