Kütahya’da Silahlı Paylaşımlar Yapan 12 Şüpheli Yakalandı
Kütahya’da silahlı paylaşımlar yapan 12 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Olayla ilgili detaylar ve güvenlik güçlerinin operasyonları hakkında bilgi edinin.
Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği, Siber Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şubesi ekipleri, sosyal medya platformlarında tabanca, tüfek ve mühimmat paylaşan şüphelilerin tespit edilmesi için kapsamlı bir çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, silahlı paylaşımlar gerçekleştirerek kamuoyunda korku ve panik yaratan toplamda 12 şüpheli belirlendi.
Şüphelilerin adreslerine yapılan baskınlarda, evlerinde gerçekleştirilen aramalarda aşağıdaki silah ve mühimmatlar ele geçirildi:
- 10 ruhsatsız av tüfeği
- 3 ruhsatlı av tüfeği
- 2 ruhsatsız tabanca
- 2 kurusıkı tabanca
- 4 havalı tüfek
- 263 av tüfeği kartuşu
- 36 fişek
- 3 bıçak
- Muşta
- Seyyar dipçik
- Seyyar gez
Yapılan operasyonlar sonucunda sağlık kontrolünden geçirilen 12 şüpheli, gerekli işlemler için emniyet birimlerine götürüldü. Bu operasyon, sosyal medya üzerinden yapılan silahlı paylaşımların ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.
DHA