DOLAR 32,3689
EURO 34,7941
ALTIN 2.393,12
BIST 10.270,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Kuşadası’nda dehşet veren alacak kavgası!

09.04.2020
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden İbrahim Uzun’un haberine göre Aydın’ın Kuşadası ilçesinde arkadaşlar arasındaki alacak verecek kavgası kanlı bitti. Borçlarını ödemedikleri için Hasan Ekilik’in yolda pusu kurarak kurşun yağdırdığı otomobilde İsmail Zan hayatını kaybederken, yeğeni Gökhan Zan ise ağır yaralandı. Olay, Kuşadası ilçesi Davutlar mahallesi Cengi Topel Caddesi’nde meydana geldi. Arkadaş olan İsmail Zan ile Hasan Ekelik arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine, tarafları araya giren çevredeki vatandaşlar yatıştırdı.

OTURDUĞU SOKAĞA GİTTİ

Ancak öfkesini alamayan ve alacağı olan Hasan Ekilik, amcasının oğlu Fırat Ekelik ile bu kez İsmail Zan’ın oturduğu mahalleye gitti. Yeğeni Gökhan Zan ile evine gelen İsmail Zan’ın kullandığı otomobile pusu kuran Hasan Ekelik, yanındaki tabanca ile otomobile kurşun yağdırdı. Saldırıda vücuduna 4 kurşun isabet eden İsmail Zan olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan ve vücudunun üç yerinden kurşunlarla yaralanan Gökhan Zan ise ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı gencin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olay yerinden kaçan Hasan ve Fırat Ekelik polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu 1 saat içinde gözaltına alındı. Hasan Ekelik’in kullandığı tabanca ise ormanlık bir alanda bulundu. Emniyetteki ifadesinde Hasan Ekilik’in cinayeti alacak verecek meselesinden işlediğini söylediği öğrenildi. Ekelik, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hasan Ekilik, alacağını ödemediği gerekçesiyle aracını kurşun yağmuruna tuttuğu İsmail Zan’ı feci şekilde öldürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.