DOLAR 32,1981
EURO 34,9760
ALTIN 2.515,71
BIST 10.932,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Kullanılmayan Netflix aboneliği iptal edilecek Uzun süredir kullanılmayan Netflix aboneliği ile ilgili yeni bir karar alındı. İşte Netflix tarafından…

22.05.2020
A+
A-

Netflix tarafından yapılan açıklamaya tarafından ücretli abonelik sahibi olmasına karşın 1 yıldır hiçbir içerik izlemeyen kullanıcıların abonelikleri iptal edilecek. 1 yıllık sürecin, birincil ücretli abonelik gününden itibaren hesaplanacağı açıklandı. İlk olarak laf konusu kullanıcıların Netflix hesabı üzerindeki mail adreslerine bir bilgilendirme metni gönderileceği belirtiliyor. Eğer herhangi bir geri dönüş yapılmazsa, iptal işleminin başlayacağı açıklama ediliyor.

İnternet abonelik iptalinde yeni dönem!

e-Devlet hizmetleri arasına bir yenisi daha eklenmeye hazırlanıyor. Şimdi de aboneliklerin e-Devlet üzerinden iptal edilmesi gündemde!

Netflix aboneliği iptal edilecek olan kullanıcılar mail iletişiminin yanı sıra mobil uygulamaları üzerinden bildirim de alacaklar.

Bu noktada önemli bir ayrıntıyı açıklama yapmak gerekiyor. Netflix’in bu iptal işlemi, yalnızca ücretli abonelik sahibi olan Netflix hesabı için geçerli. Yani bir şekilde Netflix, kullanıcıların izlemedikleri içerikler için para ödemesinin önüne geçiliyor. Netflix hesabı kapatılmıyor, ücretli abonelik iptal ediliyor. Eğer kullanıcılar isterse, tekrar ücretli abonelik satın alabilecekler.

Netflix’in böyle bir adım atmasının sebebi ile ilgili de farklı alanlara yönlendirilmiş yorumlar gündemde. 183 milyon aboneyi geride bırakan Netflix’in anlaşıldığı kadarı ile ücretli aboneliği olan ama içerikleri izlemeyen de açıklanmış bir kitlesi bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.