DOLAR 32,3659
EURO 34,7153
ALTIN 2.400,57
BIST 10.173,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Küçükçekmece’de kuyumcuyu soymaya çalışan hırsızların hesabı tutmadı

Küçükçekmece’de henüz açılmamış bir kuyumcu dükkanına gelen 2 şüpheli, levye ve tornavidalarla kepenkleri zorlayarak hırsızlık yapmaya çalıştı. Dükkanın kepengini açmak için yaklaşık on beş dakika uğraşan şüpheliler, başarılı olamayınca olay yerinden …

24.01.2024
A+
A-

Küçükçekmece’de henüz açılmamış bir kuyumcu dükkanına gelen 2 şüpheli, levye ve tornavidalarla kepenkleri zorlayarak hırsızlık yapmaya çalıştı. Dükkanın kepengini açmak için yaklaşık on beş dakika uğraşan şüpheliler, başarılı olamayınca olay yerinden uzaklaştı.

Dün sabah saat 06.00 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi’nde henüz faaliyete geçmeyen bir kuyumcu dükkanına hafif ticari araçla gelen iki şüpheli, dükkana girmeye çalıştı. Ellerindeki levye ve tornavidalarla kuyumcunun kepenklerini açmaya çalışan iki kişi, yaklaşık on beş dakika uğraşmalarına rağmen başarılı olamadı. Caddeden geçenlere yakalanmamak için gayret gösteren şüpheliler, kepenkleri açamayınca araçlarına binerek olay yerinden ayrıldı.

“HIRSIZLAR GİRSE DE BİR ŞEY ALAMAYACAKTI”

Kuyumcu dükkanının bulunduğu binada yaşayan Azmi Karaosman olayla ilgili şunları söyledi: “Gece işten geldiğimde herhangi bir sıkıntı yoktu. Sabah 06.30 gibi geldiğimde ise herhangi bir şey görmedim. Hırsızlık girişimi o anda olmuş muhtemelen. Zaten içerisi boş, dükkan faaliyette değil. Hırsızlar girse de bir şey alamayacaktı. İçeri de bildiğim kadarıyla vitrinler ve boş kasalar var. Başka bir şey yok. Yaklaşık 5-6 aydır bu şekilde duruyor, açılışı daha yapılmadı.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.