DOLAR 32,2868
EURO 34,7566
ALTIN 2.385,17
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Kripto Piyasasındaki Güncellemeler ve Yeni Listelenen Tokenlar

Kripto piyasasındaki son gelişmeler ve yeni listelenen tokenlar hakkındaki güncel bilgileri bu içerikte bulabilirsiniz. En yeni kripto para haberleri ve tokenlar burada!

24.04.2024
A+
A-

Önemli Güncellemeler ve Lansmanlar

  • Flux (FLUX): Flux node operatörlerinin, ağın kusursuz çalışmasını sağlamak için bugüne kadar FluxOS V5.4.0 sürümüne yükseltmeleri gerekmektedir.
  • Entangle (NGL): Entangle ana ağı bugün resmen başlatıldı ve Photon Messaging, blockchain, Hub Explorer ve e-Bridge gibi özellikler getirdi.
  • Synthetix Ağı (SNX): Synthetix ekibi, Synthetix V3, Perps V3 ve L1 Staking gibi yaklaşan gelişmeleri tartışmak için 21:00 UTC’de bir Discord yönetim görüşmesi düzenliyor.
  • Viction (VIC): Binance’te BEP2’nin aşamalı olarak kaldırılması öncesinde tokenların taşınmasına yönelik BEP2’den VIC VRC25’e geçiş penceresi bugün kapandı.

Yeni Listelenen Tokenlar

Yeni Listelenen Tokenlar

  • LightLink (LL): LightLink tokenı (LL) artık Bybit borsasında listelendi.
  • Exverse (EXVG): Bybit ayrıca bugün erken saatlerde Exverse tokenını (EXVG) de listeledi.
  • BlackCardCoin (BCCOIN): XT.COM, BlackCardCoin’i (BCCOIN) BCCOIN/USDT çiftiyle listeledi.

Topluluk Etkinlikleri ve Duyurular

Topluluk Etkinlikleri ve Duyurular

  • Panda Swap (PANDA): MEXC Global, Panda Swap tokenını (PANDA) PANDA/USDT çiftiyle listeledi.
  • Helium (HNT): Aylık Helyum Ağı Topluluk Çağrısı gerçekleşecek.
  • ICON (ICX): ICON ekibi, SimpleSwap’teki son listelemelerini ve BalancerDAO aracılığıyla zincirler arası takaslara yaklaşımlarını 17:00 UTC’de tartışmak için bir topluluk alanına ev sahipliği yapacak.

Bu, kripto alanındaki bugünkü aktivitenin sadece bir anlık görüntüsü. Çeşitli projeler kapsamında devam eden gelişmeyi ve topluluk katılımını vurgular. Güncellemeler ve etkinlikler hakkında bilgi sahibi olmanın bilinçli yatırım kararları vermek için çok önemli olabileceğini unutmayın. Herhangi bir işlem yapmadan önce her zaman kendi araştırmanızı yapmanız tavsiye edilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.