DOLAR 32,2222
EURO 35,0330
ALTIN 2.504,68
BIST 10.938,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Kripto Piyasasında Yeni Gelişmeler

Kripto piyasasında yaşanan son gelişmeleri yakından takip edin! En güncel kripto para haberleri ve analizleri burada. Yatırımlarınızı doğru yönlendirmek için güncel bilgilere sahip olun.

30.04.2024
A+
A-

Binance’den Yeni Sözleşmeler

Binance'den Yeni Sözleşmeler

Önde gelen kripto türev borsası Binance Futures, ENAUSDT, ETHFIUSDT ve 1000BONKUSDT olmak üzere üç yeni kalıcı vadeli işlem sözleşmesini duyurdu. Bu hamle, kaldıraçlı pozisyonlarla ilişkili ilave riskle birlikte, temel varlıklara daha fazla maruz kalmak isteyen yatırımcılara hitap ediyor. Ayrıca Binance Vadeli İşlemler Kopya Ticareti, acemi yatırımcıların deneyimli profesyonellerden öğrenmelerine olanak tanıyan iki yeni USDⓈ-M sözleşmesi ekledi.

Coinbase’den QCAD Duyurusu

Coinbase'den QCAD Duyurusu

ABD merkezli kripto borsası Coinbase, varlık değerlendirme listesine QCAD’i ekledi. Bu duyuru, Coinbase’in QCAD’i gelecekte kendi platformlarında listeleme potansiyelini gösteriyor. Haberin ardından QCAD’in fiyatında %523’lük bir artış yaşandı.

Birden Çok Borsada Altcoin Listeleme Fırtınası

Birden Çok Borsada Altcoin Listeleme Fırtınası

  • BitMart: Britt (BRITT/USDT), BlackCardCoin (BCCOIN/USDT), SNORT (SNORT/USDT)
  • Bitget: KATT DADDY (KATT/USDT), GPTVerse (GPTV/USDT)
  • MEXC: LunarStorm (LUST/USDT), All Street Bets (BETS/USDT), GPTVerse (GPTV/USDT), Renzo (REZ/USDT)
  • KuCoin: Kamino (KMNO/USDT), Renzo (REZ/USDT)
  • Bybit: Zentry (ZENT)
  • LBanka: Renzo (REZ/USDT)
  • Gate.io: Renzo (REZ/USDT)
  • OKX: RSIC•GENESIS•RUNE (RUNE/USDT)
  • Bitkub: Ethena (ENA)

Kripto Para Piyasasının Gelişimi

Kripto para ekosisteminde devam eden büyüme, çeşitli borsalarda gerçekleşen yeni token listelemeleriyle gözlemleniyor. Yatırımcıların herhangi bir fon tahsis etmeden önce kapsamlı araştırma yapmaları önemlidir. Bu hızlı değişen ortamda ilerlemek için bilgi sahibi olmak ve dikkatli olmak gerekmektedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter‘da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Ayrıca Telegram ve Youtube kanalımıza da katılabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.