DOLAR 32,3384
EURO 34,8455
ALTIN 2.393,11
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Kripto Piyasasında Son Durum: Bitcoin Yükselişte, Santiment’ten İki Altcoin

Kripto piyasasında güncel durumu keşfedin! Bitcoin’in yükselişi devam ederken, Santiment analiziyle 2 altcoin hakkında detaylı bilgi edinin.

23.04.2024
A+
A-

Bitcoin Yükselişini Sürdürüyor

Bitcoin Yükselişini Sürdürüyor

Bitcoin, halving sonrası iyimserlik nedeniyle patlama yaşamasa da yükselişini sürdürüyor. Şu anda yatırımcılar, yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasını bekliyor. Bitcoin’in bu yükselişi, spekülatif yatırımcılar için popüler seçenekler olan meme coin’leri de hareketlendirdi. Ayrıca DeFi alanından bazı tokenlerde oynaklık da tetiklendi.

Santiment’ten İki Altcoin

Kripto para piyasasındaki değişen dinamikleri takip eden analitik platformu Santiment, şu anda traderların ilgisini çeken iki altcoin projesine odaklandı. Santiment’e göre, kârların daha spekülatif kripto paralara yönlendiği görülüyor.

  • Popcat (POPCAT): Yükselen Yıldız!
    Solana merkezli POPCAT, son dönemde spekülatif yatırımcılar arasında dikkat çeken bir favori haline geldi. Tokenin fiyatında son 24 saatte %30’luk bir artış yaşandı ve şu anda 0,45 sent civarında seyrediyor. POPCAT’in etkileyici bir FDV’ye sahip olduğu ve fiyatındaki artışın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma umutlarını artırdığı belirtiliyor.
  • Amp (AMP): DeFi Tabanlı Altcoin Dalgalanıyor
    DeFi tabanlı altcoin kategorisinde yer alan Amp, özellikle işlem hacmindeki artışla dikkat çekiyor. Son verilere göre, AMP’in günlük işlem hacmi yüzde 67 artış gösterdi ve toplam işlem hacmi 26 milyon dolara ulaştı. 340 milyon dolarlık piyasa değerine sahip olan AMP, son yedi gün içinde yüzde 20’lik bir değer artışı yaşadı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.