DOLAR 32,2165
EURO 34,7466
ALTIN 2.433,25
BIST 10.212,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Kripto Piyasasında Son Durum

Kripto piyasasında son durum hakkında güncel bilgileri keşfedin. En son kripto para haberleri, analizler ve fiyat değişiklikleri burada!

28.04.2024
A+
A-

Kripto para piyasası 28 Nisan’da olumlu bir dalgalanma yaşadı ve birçok önemli sektör önemli fiyat artışlarına tanık oldu. Bu yükseliş trendi özellikle Liquid Staking Derivative (LSD) ve Layer 2 ölçeklendirme çözümü sektörlerinde dikkat çekiciydi. Ayrıca ARB coin, WLD gibi kriptolar dikkat çekti.

LSD Tokenları Parlıyor

LSD Tokenları Parlıyor

Proof-of-Stake Blockchain’lerindeki stake edilmiş varlıkları temsil eden LSD tokenleri toplu bir yükseliş yaşadı. Lido DAO’nun yerel tokeni LDO, 24 saat içinde %8,62 artışla 2,105 dolara ulaştı. Benzer şekilde, Synthetix’in SSV tokeni aynı zaman dilimi içinde %17,21 oranında önemli bir artış göstererek geçici olarak 53,40 dolara ulaştı. LSD alanındaki diğer önemli kazançlar arasında PENDLE (%5,92 artış) ve Rocket Pool (RPL) (%5,59 artış) yer alıyor. Frax Share (FXS) ise %3,46’lık ılımlı bir artış kaydetti.

Layer 2 Coinleri Öne Çıkıyor

Layer 2 Coinleri Öne Çıkıyor

Layer 2 ölçeklendirme çözüm alanı olumlu düşünceyi yansıtıyordu. Arbitrum’un tokeni ARB, nihayet 24 Nisan’dan bu yana ilk kez kritik 1 dolar sınırını aştı. Bu artış, 24 saat içinde gerçekleşen %9,73’lük fiyat artışından kaynaklandı ve ARB’yi 1,15 dolara itti. Worldcoin (WLD) ise son günde %4,66’lık sağlıklı bir kazanç elde ederek 4,93 dolara ulaştı.

Teknik Analiz ve Beklentiler

Teknik Analiz ve Beklentiler

TradingView gibi ticaret platformlarındaki teknik göstergeler hem ARB hem de WLD için umut verici bir tablo çiziyor. ARB’nin 4 saatlik grafiği potansiyel bir yükseliş trendini ortaya koyuyor. Uzmanlara göre Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım bölgesine ulaşmadan satın alma baskısını gösteriyor. WLD’nin 4 saatlik grafiği de benzer bir model sergiliyor. 4,60 dolarlık destek son yükselişi tetikledi ve 5,21 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde potansiyel bir kırılma muhtemel görünüyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesi de yükseliş momentumuna işaret ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.