DOLAR 32,3169
EURO 34,8491
ALTIN 2.389,78
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Kripto Piyasası Haftaya Toparlanarak Başladı

Kripto piyasası yeni haftaya toparlanarak başladı. Bitcoin ve diğer kripto paraların fiyatları yükseldi. Güncel kripto para haberleri ve analizleri için bizi takip edin.

15.04.2024
A+
A-

Kripto para piyasası zorlu bir hafta sonu geçirdi. Ancak, yeni haftaya kayıpların bir kısmını telafi ederek başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin, 60 bin dolar seviyelerine yaklaştıktan sonra şu anda 66 bin dolar civarında işlem görüyor. Altcoin’lerde genel olarak bir toparlanma görünümü hakim. Bu ortamda, balinalar kendilerine yeni fırsatlar arıyorlar.

Balinaların Hedefinde Solana Tabanlı Meme Coin’ler Var

Kriptokoin.com’un raporlarına göre, kripto piyasası son dönemde şiddetli dalgalanmalar yaşadı. Piyasanın toparlanma sürecinde olan balinaların radarında ise özellikle Solana tabanlı 2 meme coin bulunuyor. On-chain analitik platformu Lookonchain’e göre, balinalar MEW ve SLERF’te büyük miktarlarda alım yaptı. Bu balinalar, toplamda yaklaşık 3 milyon dolar değerinde SOL aldılar. Özellikle Binance üzerinden yapılan alımlar dikkat çekiciydi.

  • Birinci balina, Binance’ten 1,54 milyon dolar değerinde 10.438 SOL aldı ve 479,6 milyon MEW satın aldı.
  • İkinci balina ise 1,27 milyon dolar değerinde 8.561 SOL aldı ve 4 milyon SLERF satın aldı.

OKX, MEW ve WIF’i Listesine Ekledi

Önde gelen kripto para borsası OKX, MEW ve WIF’i listesine eklediğini duyurdu. Bu duyuruyla birlikte Solana tabanlı meme coin projeleri olan WIF ve MEW önemli fiyat artışları yaşadı. WIF %15, MEW ise %90 oranında değer kazandı. Bu artışlar, genel olarak yükseliş trendinde olan kripto piyasasıyla birlikte geldi. MEW ve WIF işlem pariteleri de borsada listelendi ve işlemlere başlandı.

  • MEW/USDT işlem çifti saat 8:00’de, WIF/USDT işlem çifti ise saat 9:00’da başladı.
  • Para çekme işlemleri ise 16 Nisan saat 10:00’da başlayacak.

Bu destek planları, Solana meme coinleri için piyasada traderlar ve yatırımcılar arasında olumlu bir hava yarattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.