DOLAR 32,1849
EURO 35,0199
ALTIN 2.499,17
BIST 11.034,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Kripto Piyasası Güncel Durumu ve Analizleri

Kripto piyasasının son durumu ve güncel analizleri ile ilgili en son bilgileri burada bulabilirsiniz. Bitcoin, Ethereum, ve diğer kripto paraların piyasa trendleri ve fiyat değişimleri hakkında detaylı bilgi.

03.05.2024
A+
A-

Kripto Piyasası Güncel Durumu

Kripto Piyasası Güncel Durumu

Kripto para piyasası, ABD Tarım Dışı İstihdam verisinin beklentilerin altında gelmesiyle yükselişe geçti. Lider kripto para Bitcoin 61 bin dolar seviyesini geri almayı başardı. Lider altcoin Ethereum da sonunda 3 bin doların üzerine çıktı.

Analiste Göre BNB ve Ethereum Değerlendirmesi

Analiste Göre BNB ve Ethereum Değerlendirmesi

  • BNB Analizi: Popüler analist DonAlt, BNB Chain’in yerel tokeni olan BNB’nin fiyat hareketinin yukarı yönlü potansiyele işaret ettiğini belirtiyor. Analize göre, BNB/USD grafiği çıkış sinyali veriyor ve düşüşler alım fırsatı olarak değerlendiriliyor.
  • Ethereum Değerlendirmesi: DonAlt, Ethereum’un haftalık kapanışının 3.000 doların üzerinde olması durumunda 4.000 dolar hedefine doğru ilerleyebileceğini söylüyor. Analist, ETH için olumlu ve yükseliş potansiyeli olduğunu vurguluyor.

Bitcoin’in Geleceğine İlişkin Analiz

Bitcoin'in Geleceğine İlişkin Analiz

Analist DonAlt, Bitcoin’in geleceği konusunda iki alternatif yol öngörüyor. Bitcoin’in 70.000 dolar üzerinde kapanış yapması durumunda 80.000 – 90.000 dolar hedefleri gündeme gelebileceğini belirtiyor. Ancak 57.000 doların altında kapanışlar, 45.000 dolar seviyelerine doğru bir geri çekilmeyi tetikleyebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.