DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Kripto Piyasalarında Son Gelişmeler

Kripto piyasalarında yaşanan son gelişmeleri takip edin. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paraların değerlerindeki değişimleri buradan öğrenin.

07.04.2024
A+
A-

Runestone NFT Yükselişte!

Runestone NFT Yükselişte!

Runestone NFT’nin taban fiyatı son 24 saatte %11 artarak şu anda 0,051 BTC seviyesine yükseldi. Toplam piyasa değeri 381 milyon doları aşarak, NFT ağında CryptoPunks ve BYAC’ın ardından üçüncü sıraya yerleşti. Ayrıca, Runestone NFT sahiplerine üç Runes Memecoin airdropu yapılacağı duyuruldu.

Yeni Balina Binance’ten PENDLE Coin Çekti

Yeni Balina Binance'ten PENDLE Coin Çekti

Lookonchain tarafından yapılan analizlere göre, yeni bir adres son zamanlarda Binance’den 2,67 milyon dolarlık PENDLE Coin çekti. PENDLE Coin’in fiyatı son 24 saatte %23,85 artarak 7,11 dolara yükseldi. Bu gelişmeyle birlikte, PENDLE Coin yatırımcıları dikkatle takip edilmeye devam ediyor.

AINN Layer2, merkezi olmayan AI uygulamalarını destekleyen ilk Bitcoin katman 2 ağ projesi olarak dikkat çekiyor. Layer2’nin ilk gün TVL’si 600 milyon doları aşarak en büyük toplam TVL’ye sahip Layer2 ağı oldu. AINN Layer2, kullanıcıların BTC stake etmesine olanak sağlarken, gelecekte BRC-20 varlık stake etmeyi de planlıyor.

Polygon modüler Blockchain projesi Avail, NIM Network’ün başlattığı AI Game Alliance’a katıldığını duyurdu. İki proje arasındaki stratejik ortaklık, AI oyunları için özel bir DA çözümü geliştirmeyi hedefliyor. Bu ittifak, sektördeki yapay zeka odaklı projeler için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Whales Market, Runes protokolünü entegre edeceğini ve RSIC ticaretini başlatacağını duyurdu. Ayrıca, UTXO tabanlı tokenler için yerel destek sunacaklarını açıkladı. Bu gelişmeler, Whales Market platformunda işlem hacminin artmasını bekleyen yatırımcılar için olumlu bir adım olarak görülüyor.

Temmuz 2015’te Ethereum Genesis’te 0,31 dolarlık ICO fiyatıyla 12.566 ETH alan bir Ethereum balinası, 1,12 yıl sonra 3,56 milyon dolar değerinde işlem gerçekleştirdi. Balina, şu anda 8 farklı cüzdanda toplamda 7.719 ETH (25,7 milyon dolar) tutuyor. Bu dönüş, kripto para topluluğunda büyük ilgi uyandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.