DOLAR 32,3901
EURO 34,6511
ALTIN 2.390,33
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Kripto Piyasalar Güncel Durumu

Kripto piyasalarıyla ilgili güncel analizler, fiyatlar ve gelişmeler hakkında en son bilgileri buradan takip edin. Bitcoin, Ethereum, altcoinler ve daha fazlası!

17.04.2024
A+
A-

BTC, 64.000 doların üzerinde işlem görürken, ETH fiyatları düşüş eğiliminde. CD20 stabil seyrediyor ve 2.174 seviyesinden işlem görüyor. CoinDesk Endeksleri Ethereum Trend Göstergesi negatif sinyal verirken, Asya işlem saatinde Ethereum (ETH) 3.000 doların hemen üzerinde işlem görüyordu.

Ethereum Fiyatlarındaki Düşüş ve Nedenleri

Ethereum Fiyatlarındaki Düşüş ve Nedenleri

Ethereum fiyatları düşüş eğiliminde seyrederken, Bitcoin (BTC) Asya işlem saatlerinde güçlü bir performans sergiledi. Bitcoin 64.000 doların biraz üzerinde işlem gördü. Türev İşlemler Tüccarı Jun-young Heo, piyasada yaşanan düşüşün nedenlerini ABD hazine getirilerindeki yükseklik, güçlenen dolar ve Orta Doğu’daki jeopolitik riskler olarak belirtti. Yatırımcılar arasında endişe yaratan bu durum, kısa vadeli satım opsiyonlarının fiyatlandırılmasında da etkili olmuştur.

Heo ayrıca, piyasadaki belirsizlikleri ve riskleri vurgulayarak yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini belirtti. Ethereum fiyatlarındaki düşüş eğilimi, kripto piyasasında belirsizlik yaratsa da gelecekteki fiyat hareketlerinde patlayıcı bir durumun gelişebileceği beklentilerini artırmaktadır.

Bitcoin’in Güçlü Duruşu ve Piyasada Yarattığı Etki

Bitcoin, diğer kripto paralara göre daha güçlü bir duruş sergileyerek düşen piyasada dikkat çekmektedir. Ancak tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşamamış olması, yatırımcıların tedirgin olmasına neden olmaktadır. Kripto piyasa uzmanları, piyasadaki belirsizliklerin yanı sıra potansiyel katalizörlerin fiyat hareketlerinde önemli değişikliklere yol açabileceğini dile getirmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.