DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Kripto Para Yatırımları ve Borsa Verileri

Kripto para yatırımları yaparken en güncel borsa verilerine ulaşın. Bitcoin, Ethereum, Ripple gibi popüler kripto paraların analizlerini takip edin. Yatırım stratejilerinizi güçlendirin.

15.04.2024
A+
A-

Merkeziyetsiz Protokol Bittensor ve TAO Coin

Çeşitli kaynaklara göre, Polychain, dao5 ve Digital Currency Group (DCG) gibi şirketler, toplamda en az 350 milyon dolar değerinde Bittensor’un tokeni olan TAO Coin tutuyor. Polychain, 200 milyon dolarlık Bittensor (TAO Coin) tokenine sahip. dao5’in ise yaklaşık 50 milyon dolarlık bir zulası var. Ayrıca, DCG elinde yaklaşık 100 milyon dolar değerinde TAO Coin tutuyor. Polychain’in kurucusu Olaf Carlson Wee’nin başlattığı Polychain, 2019’da Bittensor’a (TAO Coin) yatırım yaptı. Bunun yanı sıra, Tekin Salimi’nin kurduğu dao5 de TAO’yu destekliyor. Bu doğrultuda, yaklaşık 50 milyon dolar değerinde TAO Coin yatırımına sahip.

Binance OMNI Madencilik ve FDUSD Verileri

Binance OMNI Madencilik ve FDUSD Verileri

Binance resmi bilgilerine göre, Binance OMNI madencilik FDUSD verileri normale döndü. Bu bağlamda, şu anda yaklaşık 3,14 milyar coinin madencilikte yer aldığını gösteriyor. Topluluk geri bildirimlerine göre, OMNI madencilik FDUSD tarafından görüntülenen veriler ile FDUSD’nin gerçek ihraç verileri arasında önemli bir tutarsızlık var. Binance, bahse konu sorunun madencilik veri gösterimiyle ilgili bir sorun olduğunu açıkladı. Ayrıca borsa, bu sorunu çözdüklerini belirtti.

Piyasa Yapıcı ve Coinbase

Piyasa Yapıcı ve Coinbase

On-chain gözlemci ‘ai_9684xtpa’ kısa süre önce METIS piyasa yapıcı adresi, 3,44 milyon dolar değerinde 56.144 METIS’i Coinbase’e aktardı. Bu hareket, alımdan dört ay sonra geldiği için dikkatleri çekti. Balina, METIS’in bu kısmını 22-26 Aralık 2023 tarihleri arasında Coinbase’den ortalama 57 dolar fiyatla transfer etti. Tümü satılsaydı 80.000 dolar kar elde edilecekti. Bu arada; METIS son 30 günde %47 düşerek karda ciddi bir azalmaya neden oldu. Borsa fiyatının rekor seviyeye ulaştığı 12 Mart tarihinde, değişken kâr 4,31 milyon dolara kadar çıkmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.