DOLAR 32,2292
EURO 34,7549
ALTIN 2.415,97
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Kripto Para Piyasasında Son Durum ve Önemli Gelişmeler

Kripto para piyasasında son durumu ve en güncel önemli gelişmeleri bu içerikte bulabilirsiniz. Bitcoin, Ethereum, altcoin ve daha fazlası hakkında detaylı bilgiler.

27.04.2024
A+
A-

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kripto para piyasası yukarı yönlü momentumunu kaybetse de düşüşe direniyor. Bazı analistler, Bitcoin ve altcoin’ler için daha fazla düşüş öngörüyor. Ancak, piyasanın geleceğinden umutlu olan birçok analist de bulunuyor. QCP Capital, mevcut seviyelerden Bitcoin ve Ethereum long pozisyon alınmasını öneriyor. Spot Bitcoin ve Ethereum ETF’lerinin Hong Kong’da işlem görmeye başlaması önemli bir katalizör olarak görülüyor.

Önde Gelen İki Kripto Para Fiyatındaki Durum

Önde Gelen İki Kripto Para Fiyatındaki Durum

Bitcoin ve Ethereum fiyatları şu anda 63.000 dolar ve 3.100 dolar seviyelerinde konsolide olmaktadır. QCP Capital adlı Singapur merkezli bir dijital varlık ticaret şirketi, 27 Nisan’da yaptığı bir analizde, Bitcoin ve Ethereum opsiyonlarındaki hacimlerin büyük ölçüde sıkıştığını belirtti. Bu durum, piyasada uzun vadeli birikim yapmak için en iyi zaman olabilir.

Fiyat Düşüşleri ve Risk Tersine Çevirmeleri

QCP Capital, Ethereum risk tersine çevirmelerindeki aşağı yönlü çarpıklığın -%13’e düştüğünü belirtti. Bunun nedeni, muhtemelen SEC’in spot Ethereum ETF’yi reddetmesi veya daha fazla geciktirmesine ilişkin son raporlar. SEC ve personeli, spot Ethereum ETF’ye ve potansiyeline ilgi göstermediği yönünde tartışmalar sürmektedir.

Bitcoin ve Ethereum fiyatlarının Bitcoin halving sonrası performansı, piyasanın inancını yitirip yitirmediği veya sadece kısa bir duraklama mı olduğu konularını gündeme getirmektedir. Analistler, kurumsal yatırımcıların yoğun ilgisinin Hong Kong’daki spot Bitcoin ve Ethereum ETF’lerine olumlu yansıyacağını düşünmektedir.

Hong Kong’un Spot Bitcoin ve Ethereum ETF’si

Hong Kong'un Spot Bitcoin ve Ethereum ETF'si

Hong Kong, spot Bitcoin ve Ether ETF’lerine onay vererek 30 Nisan’dan itibaren bu ürünlerin işlem görmesine izin verdi. QCP Capital, Hong Kong finans sektörünün spot Bitcoin ETF’sine yatırım yapmasıyla önümüzdeki haftalarda büyük bir pozitif katalizör olabileceğini belirtiyor. Bu gelişme, Asya’daki kurumsal sermayenin kripto para piyasasına olan ilgisini artırabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.