DOLAR 32,2640
EURO 34,7427
ALTIN 2.392,95
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Kripto Para Piyasasında Son Durum ve Analist Tahminleri

Kripto para piyasasında son durumu ve analist tahminlerini keşfedin. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paralarla ilgili güncel haberler ve analizler burada!

24.04.2024
A+
A-

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kripto para piyasası Bitcoin’in 65 bin doların altına gerilemesiyle kırmızı bölgeye giriş yaptı. Altcoin projeleri de bu düşüşten etkilendi ve değer kaybetmeye başladı.

Analistin Core (CORE) Hakkındaki Tahmini

Analistin Core (CORE) Hakkındaki Tahmini

Bir analist olan Altcoin Sherpa, Core (CORE) adlı altcoin üzerinde büyük bir yükseliş beklentisi olduğunu belirtiyor. Analiste göre, CORE şu anda güçlü bir durumda ve önümüzdeki dönemde büyük rakamlar yapabilir.

Altcoin Sherpa’nın NEAR İçin Öngörüsü

Altcoin Sherpa'nın NEAR İçin Öngörüsü

Analiste göre Ethereum’a rakip olan Near Protocol (NEAR) coinine de dikkat etmek gerekiyor. Analist, NEAR’ın belirli bir seviyeye geri çekildikten sonra tekrar yükselebileceğini öngörüyor.

Analistin Fetch.ai (FET) İçin Tavsiyesi

Analistin Fetch.ai (FET) İçin Tavsiyesi

Yapay zeka odaklı altcoin Fetch.ai (FET) için de tahminleri olan analist, FET’in belirli bir seviyeye geri çekilmeden önce yükselebileceğini söylüyor. Sabırlı olunması gerektiğini vurguluyor.

Özet

Kripto para analisti Altcoin Sherpa, Core (CORE), Near Protocol (NEAR) ve Fetch.ai (FET) altcoinleri üzerindeki tahminleri ve öngörüleriyle yatırımcılara yol gösteriyor. Bu analistin önerileri doğrultusunda yatırım yapmak isteyenlerin dikkatlice incelemeleri ve karar vermeleri önerilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.