DOLAR 32,3405
EURO 34,9270
ALTIN 2.390,35
BIST 10.204,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kripto para piyasasının son durumu hakkında güncel analizler, fiyat değişimleri ve yatırım fırsatları. En son kripto para haberleri ve piyasa trendleri burada!

20.04.2024
A+
A-

Kripto para piyasası, 20 Nisan Cumartesi günü Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi önde gelen kripto paraların fiyatlarında artış yaşayarak yatırımcılara umut verdi. Bu olumlu değişim, dalgalanma döneminden sonra bir nefes aldırdı.

Bitcoin 64.000 Doların Üzerine Çıktı

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Bitcoin, dördüncü halving etkinliğini tamamladıktan sonra 64.000 dolarlık psikolojik bariyerin üzerine çıkarak yatırımcılara güçlü bir yükseliş sinyali verdi. Bitcoin’in fiyatı %2,81 artarak 64.188,42 dolara ulaştı. Ancak işlem hacminde %6,04’lük bir düşüş yaşandı.

Altcoinler Ralliye Katıldı

Bitcoin ve Ethereum’daki olumlu hareket, diğer büyük altcoinleri de etkiledi. Binance Coin (BNB), Solana (SOL), XRP, Cardano (ADA) gibi altcoinler de güçlü performans sergileyerek fiyatlarını yukarı taşıdılar. Özellikle Cardano’nun %8,66’lık artışı dikkat çekici oldu.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Meme Coinlerde Artış

Popüler meme coinler de piyasadaki yükselişten nasibini aldı. Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) ve Solana merkezli Pepe Coin (PEPE) gibi meme coinler de fiyatlarını artırarak yatırımcıların ilgisini çekti.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Arweave En Çok Kazananlar Arasında

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Büyük kripto paraların yanı sıra Arweave (AR) bugün en çok kazanan kripto para oldu. AR fiyatı neredeyse %17 artarak 28,68 dolara yükseldi ve piyasa değeri 94,72 milyon dolara ulaştı.

Kripto pazarındaki toparlanma yatırımcılara umut verirken, piyasanın değişkenliği göz ardı edilmemeli. Herhangi bir yatırım kararı vermeden önce detaylı bir araştırma yapmak önemlidir.

  • Bitcoin ve Ethereum’daki yükseliş diğer altcoinleri de etkiledi.
  • Meme coinler de genel piyasa trendine uyarak artış yaşadı.
  • Arweave (AR) günün en çok kazanan kripto parası oldu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.