DOLAR 32,3798
EURO 34,7483
ALTIN 2.409,09
BIST 10.113,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Kripto Para Piyasasında Değerli Altcoinler

Kripto para piyasasında yatırım yaparken değerli altcoinleri keşfedin! En iyi yatırım fırsatlarını değerlendirin ve portföyünüzü çeşitlendirin.

17.04.2024
A+
A-

Kripto para piyasası orta doğrudaki gerilimin ortasında zor günler geçiriyor. Bu dönemler, bazı analistler ve uzmanlar tarafından alım fırsatı olarak değerlendiriliyor. Bu yazıda Altcoinbuzz ekibinden kripto uzmanı Stu L’in öne çıkardığı 3 altcoin incelenecek.

Secret Network (SCRT)

Secret Network, kripto dünyasında gizlilik odaklı projeler arasında öne çıkan bir platformdur. Devlet müdahalesine karşı veri gizliliğini korumayı amaçlar. Secret Network, verilerinizi kontrol etmenizi sağlayarak diğer uygulamaların on-chain faaliyetlerini gizlilikle destekler. Piyasa değeri şu anda 110,8 milyon dolar olan bu projenin potansiyelinin çok daha yüksek olduğu düşünülmektedir.

Sui Network (SUI)

Sui Network, birçok kaliteli airdrop ve ürün geliştirme çalışmalarıyla dikkat çeker. Basecamp etkinliğinde yapılan duyurularla piyasada önemli bir yer edinmeye çalışan Sui, Layer 1 projeleri arasında yükselişe geçen bir platformdur. Şu anda 1,5 milyar doların üzerinde piyasa değerine sahip olan Sui, güçlü temelleriyle yatırımcıların dikkatini çekmektedir.

Toncoin (TON)

Telegram tarafından desteklenen Toncoin, dünya genelinde 900 milyon kullanıcıya sahip devasa bir potansiyele sahiptir. Platform, kripto projeleri için bir iletişim ve ticaret platformu olarak önemli bir rol oynamaktadır. TON Blockchain üzerinde dijital kimlik çözümleri sunan Toncoin, geliştiricilere yönelik programlarla da dikkat çekmektedir. Mevcut Telegram kullanıcılarının Toncoin projelerine ilgi göstermesi beklenmektedir.

Yatırım Uyarısı

Yatırım yapmadan önce detaylı araştırma yapmanız önemlidir. Kripto para piyasaları volatil olabilir ve her yatırım risk içermektedir. Bu yazıda paylaşılan görüşler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.