DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Kripto Para Piyasası ve Altcoin Kilit Açılışları

Kripto para piyasasında altcoin kilit açılışları ve yatırım stratejileri hakkında detaylı bilgiler. En güncel kripto para analizleri ve gelecek projeleri.

22.04.2024
A+
A-

Yoğun bir jeopolitik ortam ve Bitcoin’deki halving gündeminin ardından kripto para piyasası yeni bir haftaya merhaba demeye hazırlanıyor. Bu heyecana ek olarak, önümüzdeki hafta birçok altcoinde de yüklü miktarda kilit açılışı gerçekleşecek. Bu durum, hem piyasa genelinde hem de ilgili altcoinlerin fiyatlarında önemli dalgalanmalara yol açabilir.

Hangi Altcoin Projeleri Kilit Açacak?

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere hafta sonu, halving heyecanı yaşadık. Bitcoin ve diğer altcoinler büyük bir değişim yaşamadı. Yine de piyasa, jeopolitik gerilimler ve Bitcoin’deki halving gündeminin ardından heyecanlı bir haftaya merhaba demeye hazırlanıyor. Bu haftaya heyecan katacak bir diğer gelişme ise, birçok altcoinde yüklü miktarda token kilit açılışlarının gerçekleşmesi olacak.

  • 22 Nisan: Covalent (CQT), Algorand (ALGO), AltLayer (ALT), Sei (SEI), Space ID (ID)
  • 23 Nisan: Cartesi (CTSI), Bonfida (FIDA), Moonwell (WELL), Coin98 (C98), Chainflip (FLIP)
  • 24 Nisan: Ribbon Finance (RBN), Mask Network (MASK)
  • 25 Nisan: H2O Dao (H2O), Pintu Token (PTU)
  • 26 Nisan: GateToken (GT), Dogechain (DC), BreederDAO (BREED)
  • 27 Nisan: Flow (FLOW), Axelar (AXL), Yield Guild Games (YGG)
  • 28 Nisan: Fetch.ai (FET), Chromia (CHR), Maverick Protocol (MAV), Radworks (RAD), Clearpool (CPOOL), Open Campus (EDU), ECOx (ECOX)

Bu coinler arasında, 46 milyon doların kilidini açacak GateToken (GT) ile 30.18 milyon doların kilidini açacak Axelar (AXL) kritik durumda. Ardından 25.31 milyon dolarlık kilit açma miktarı ile Ribbon Finance dikkat çekiyor. Yield Guild Games de 9.55 milyon dolarlık kilit açma miktarı ise RBN’yi takip ediyor. EDU, FET, FLOW gibi kripto paralar ise 5-6 milyon dolarlık kilit açılımları gerçekleştirecek. Bunların dışında, listede çoğunlukla 1-2 milyon dolarlık kilit açma miktarları var.

Kilit Açılışlarının Etkileri

Kilit Açılışlarının Etkileri

Kilit açılışları, dolaşımda olan token arzını artırarak fiyat üzerinde satış baskısı oluşturabilir. Bu durum, özellikle kilit açılan token miktarı fazla ve piyasa derinliği düşük altcoinlerde daha belirgin olabilir. Ancak unutulmamalıdır ki, kilit açılışlarının etkisi sadece arz ile sınırlı değildir. Yatırımcı duygusu, proje gelişmeleri ve genel piyasa trendleri de token fiyatlarını etkileyen önemli faktörler arasındadır.

Yukarıdaki listede yer alan tüm altcoinler, kilit açılışları nedeniyle bu hafta yatırımcıların radarında olacak. Özellikle kilit açılan token miktarı piyasa değerine oranla yüksek olan altcoinler, daha fazla risk ve getiri potansiyeline sahip olabilir. Ancak bu tarz yatırımlarda her zaman olduğu gibi detaylı araştırma yapmak ve riskleri göz önünde bulundurmak oldukça önemlidir.

Kripto para piyasası, her zaman olduğu gibi heyecan ve belirsizliklerle dolu. Yatırımcılar, bu tarz durumlarda dikkatli olmalı ve yatırım kararlarını vermeden önce detaylı araştırma yapmalıdır.

To stay up-to-date with the breaking news, follow us on Twitter, Facebook, and Instagram. Join our Telegram and YouTube channel.

Kripto Para Piyasası ve Altcoin Kilit Açılışları

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.