DOLAR 32,2668
EURO 34,8259
ALTIN 2.434,11
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Kripto Para Piyasası Güncel Durumu ve Öne Çıkan Altcoin Projeleri

Kripto para piyasasının güncel durumunu ve öne çıkan altcoin projelerini keşfedin. Yatırım yapmadan önce en güncel bilgilere sahip olun!

20.04.2024
A+
A-

Kripto Para Piyasası Güncel Durumu

Kripto Para Piyasası Güncel Durumu

Kripto para piyasası, Bitcoin halving etkinliğini geride bıraktıktan sonra yeni gündem maddeleriyle karşımıza çıkıyor. Artık piyasanın odak noktasında makro ekonomik gelişmeler ve düzenleyici baskılar gibi konular bulunuyor. Bitcoin’in belirgin konsolidasyon süreciyle birlikte piyasa şu anda nötr bir seyir izlemeye devam ediyor. Ancak, bazı altcoin projeleri fırsat kollayarak yükselişe geçmeyi planlıyor.

Analistten Dikkat Çeken İki Altcoin Projesi

Analistten Dikkat Çeken İki Altcoin Projesi

Kripto analisti Vinicius Barbosa, potansiyel bir “short squeeze” yaşanabilecek 2 altcoin projesine dikkat çekiyor. Özellikle Orta Doğu’daki gelişmeler ve risk varlıklarından kaçışın ardından kripto piyasasında sert satışlar yaşandı. Bu durum, yatırımcıları kaldıraçlı kısa pozisyon almaya yönlendirdi. Ancak bu durumun geri tepebileceği unutulmamalı.

Öne Çıkan Altcoin Projeleri

Öne Çıkan Altcoin Projeleri

  • Litecoin (LTC): Şu anda 82,51 dolardan işlem gören LTC, %1,71’lik hafif bir kazanç elde etmiş durumda. Açığa satanlar toplam hacmin %51,54’ünü oluşturuyor. LTC’nin 100 dolarlık psikolojik seviyesine yakın milyonlarca dolarlık likidite havuzu bulunuyor. Bu durum, mevcut fiyat seviyelerinden LTC için potansiyel bir “short squeeze”i gündeme getiriyor.
  • Bitcoin Cash (BCH): Bitcoin ücretlerinin artmasıyla BCH de dikkat çekiyor. 500-740 dolar aralığında likidite havuzları bulunan BCH, LTC’ye göre daha yüksek bir potansiyele sahip. Bu durum, BCH için de yüksek bir “short squeeze” rallisinin tetiklenebileceğini gösteriyor.

Yatırım Uyarısı

Yatırım Uyarısı

Bu makalede paylaşılan görüşler ve analizler, sadece bir analiste aittir ve yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız önemlidir. Kripto piyasasının volatil ve riskli yapısını göz önünde bulundurarak yatırım kararlarınızı dikkatlice vermeniz önerilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.