DOLAR 32,3597
EURO 34,7442
ALTIN 2.395,51
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Kripto Para Piyasası Analizi ve Altcoin Değerlendirmeleri

Kripto para piyasasının güncel analizi ve altcoin değerlendirmeleri. En son fiyatlar, grafikler ve yorumlarla kripto para dünyasını keşfedin. Yatırım fırsatlarını kaçırmayın!

19.04.2024
A+
A-

Kripto Para Piyasası Özet

Kripto Para Piyasası Özet

Kripto para piyasası geçen hafta sonu artan jeopolitik gerilimin ardından ciddi bir sarsıntı yaşadı. Ancak kısa sürede toparlanmayı başardı ve bir haftayı Bitcoin’in öncülüğünde yeşil renk hakimiyetiyle tamamladı.

Kripto Para Piyasası Analizi ve Altcoin Değerlendirmeleri

Altcoin Analisti Altcoin Değerlendirmeleri

Altcoin Analisti Altcoin Değerlendirmeleri

Kripto para analisti, geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, Solana rakibi altcoin’in iyi bir ticaret kurulumu oluşturduğunu belirtiyor. Analist ayrıca ENA, TIA ve PEPE coin görünümlerini güncelliyor.

Kripto Para Piyasası Analizi ve Altcoin Değerlendirmeleri

  • SEI, İyi Bir Ticaret Olacak!: Analiste göre, SEI’nin önemli bir alanda oturduğunu belirterek “iyi bir ticaret olacağını” vurguluyor. SEI’nin günlük bazda %10’un üzerinde kazançla işlem gördüğü belirtiliyor.
  • Altcoin Sherpa: ENA’yı Biriktiriyorum!: Analist, merkezi olmayan finans protokolü Ethena’ya (ENA) bakarak, potansiyel bir geri dönüş noktasında olduğunu ve ENA’yı biriktirdiğini söylüyor. ENA’nın günlük bazda %11’in üzerinde artışla işlem gördüğü ifade ediliyor.
  • TIA ve PEPE Coin Tahminleri: Analist, PEPE Coin’in korkutucu göründüğünü ancak iyi destek seviyelerinin olduğunu belirtiyor. Ayrıca, TIA’nın güçlü bir toparlanma gösterdiğini ve birikim için cazip olduğunu ifade ediyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.