DOLAR 32,4643
EURO 34,7320
ALTIN 2.435,54
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Kripto para milyarderleri açıklandı!

10.03.2018
A+
A-

Chris Larsen

57 yaşındaki Ripple’in kurucu ortağı Larsen, şu anda 8 milyar dolarlık kripto para birimine sahip. Onun servetinin Ripple cinsinden eşiti ise 5,2 milyar XRP(Ripple).

Şirketi Ripple, 100 milyar rezervi olan XRP’nin 61 milyarını kontrol ediyor. Forbes, net mal varlığını, kişisel olarak sahip olduğu XRP’ye ve Ripple’daki %17 hissesinin değerine göre hesapladı.

Joseph Lubin

Blockchain platformu Ethereum’un ve eski bir Goldman Sachs şirketinin 53 yaşındaki kurucu ortağının 1 ila 5 milyar dolar arasında kripto parası bulunuyor.

Merkezi bir kripto para birimi olan İsviçre merkezli Ethereum da dahil olmak üzere birçok şirketi kurmuştur. Ayrıca Brooklyn merkezli bir yazılım firması olan ConsenSys’in de kurucusudur.

Changpeng Zhao

Dünyanın en büyük kripto para birimi borsası olan Binance’in 41 yaşındaki kurucusu ve CEO’su, kripto cinsinden 1.1 milyar dolarlık bir servete sahip.

Forbes’a göre Zhao, 2014 yılında Bitcoin alabilmek için Şangay’daki evini sattı.

Winklevoss Kardeşler

İkiz kardeşler Cameron ve Tyler Winklevoss, kripto cinsinden yaklaşık 900 milyon dolar ile 1.1 milyar dolar arasında bir servete sahipler. İki kardeş, Bitcoin yatırımı yapan ilk yatırımcılardan.

Ayrıca kardeşler, 2015’te dijital para borsası olan Gemini’yi kurdular.

Dünyaca ünlü Winklevoss kardeşler, Facebook uygulamasını oluşturma fikrini çaldığını iddia ettikleri Mark Zuckerberg’e açtığı dava ile tanınıyorlar. Zira bu dava sonunda davayı kazandılar ve elde ettikleri para ile Bitcoin satın aldılar.

Kripto para milyarderleri açıklandı

Matthew Mellon

54 yaşındaki yatırımcı ve Mellon ailesine ait bankacılık servetinin varisi olan Mellon, Ripple’in XRP kriptosuna erken yatırım yaptı. Şimdi sahip olduğu kripto para birimine karşılık olarak gelen 900 milyon dolar ile 1 milyar dolar arası bir servete sahip.

:: Kripto para milyarderi olmak sizce artık imkansız mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.