DOLAR 32,2506
EURO 35,0754
ALTIN 2.467,31
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Kripto Para Fiyat Tahminleri ve Analizleri

Kripto para fiyat tahminleri ve analizleri ile ilgili güncel verileri ve uzman yorumlarını bulabileceğiniz en kapsamlı kaynak. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paralar hakkında detaylı bilgilere ulaşın.

15.04.2024
A+
A-

Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Tahmini

Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Tahmini

Kripto analisti Ibrahim Ajibade, Bitcoin halving’e sayılı günler kala BCH için olumlu bir tablo öngörüyor. Bitcoin Cash fiyatının yakın vadede toparlanarak 600 dolar seviyelerine doğru ilerleyebileceğini belirtiyor. Uzun vadeli holder’ların elindeki coin miktarının artmasıyla birlikte, BCH’nin 1.000 dolar işaretine yaklaşabileceğini vurguluyor.

  • Bitcoin Cash (BCH) fiyatının 600 dolar seviyesine doğru yükselmesi bekleniyor.
  • Coinglass’ın Tasfiye Haritası verileri, BCH fiyatındaki boğa görünümünü teyit ediyor.
  • Altcoin için yakın hedef 600 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Solana (SOL) Fiyat Tahmini

Analiste göre, SOL son günlerde ciddi bir düşüş yaşamış olsa da yüzde 25’lik bir artış yaşanabilir. SOL fiyatının 130,45 doların üzerinde tutunması durumunda toparlanma eğilimi gösterebileceği belirtiliyor. 200 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın bu seviyeyle neredeyse birleşmesi, SOL’un güçlü bir destek bölgesinde olduğunu gösteriyor.

  • Solana (SOL) fiyatının 130,45 doların üzerinde tutunması durumunda toparlanma beklentisi var.
  • Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) yukarı yönlü hareket etmesi, yükseliş momentumunu gösteriyor.
  • SOL fiyatının 180,00 dolar seviyesini aşması durumunda daha güçlü bir yükseliş yaşanabilir.

Celestia (TIA) Fiyat Tahmini

Celestia (TIA) Fiyat Tahmini

Celestia (TIA) altcoin’i, azalan bir kanal formasyonu içinde işlem görüyor ve genel olarak düşüş eğiliminde. Ancak, analistler TIA’nın 8,40 dolar seviyesinin üzerinde tutunması durumunda yüzde 50’lik bir artış yaşanabileceğini öngörüyor.

  • Celestia (TIA) fiyatının 8,40 dolar seviyesinin üzerinde başarılı bir sıçrama yapması durumunda %50’lik bir ralli mümkün.
  • TIA’nın 14,70 dolar direncini kırması halinde 20,80 dolara kadar yükseliş gösterebileceği belirtiliyor.
  • Altcoin fiyatının 8,40 dolar desteğinin altına düşmesi durumunda ise daha düşük bir dip seviye gözlemlenebilir.

Uyarı

Uyarı

Makalede yer alan görüşler ve tahminler analistlere aittir ve yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız önemlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.