DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Kripto Para Dünyasında Heyecan Dolu Bir Hağa

Kripto para dünyasında heyecan dolu bir hikayeyi keşfedin! Bu makalede kripto para birimleriyle ilgili son gelişmeleri ve trendleri bulabilirsiniz. Yatırım yapmaya hazır mısınız?

05.05.2024
A+
A-

Kripto para meraklıları ve yatırımcıları için heyecan verici bir hafta yaklaşmakta! 6 Mayıs’tan 12 Mayıs’a kadar uzanan bu hafta, yeni listelemeler, yönetim oylamaları, airdrop’lar ve topluluk etkinlikleri dahil olmak üzere birçok önemli olayla dolu olacak. Önümüzdeki hafta, altcoin dünyasında borsa listeleri, yönetim oyları, airdroplar ve topluluk etkinlikleriyle yoğun bir hafta olacağa benziyor. Ancak öncelikle, yeni haftanın ilk gününe odaklanacağız. Aşağıda, yarın, yeni haftanın ilk gününde gerçekleşecek bazı kritik gelişmeleri aktaracağız. Ancak unutmayın, yatırım yapmadan önce her zaman kendi araştırmanızı yapmanız ve riskleri anlamanız önemlidir.

Yeni Coin Listelemeleri ve Yönetim Oylamaları

Yeni Coin Listelemeleri ve Yönetim Oylamaları

  • Bu hafta birden fazla borsa yeni coinleri kabul ediyor. BitMart, 6 Mayıs’taki Friend3 (F3), Welsh Corgi Coin (WELSH) ve Seal (SEAL) listelemeleriyle listenin başında yer alıyor.
  • KuCoin aynı gün ZeroLend’i (ZERO) listeleyerek partiye katılıyor.
  • Bybit, 6 Mayıs’ta Spectral (SPEC) ve ZeroLend (ZERO) listelemeleriyle de harekete geçiyor.

Topluluk Etkinlikleri ve Airdrop’lar

Topluluk Etkinlikleri ve Airdrop’lar

  • 20 Mayıs’ta sona erecek YGG & Ronin airdrop’undan payınızı alma şansınız devam ediyor.
  • Staking meraklıları önümüzdeki dört ay boyunca 150.000 STRD’nin dağıtılacağı STDYDX airdrop’una katılabilirler.
  • Dubai Fintech Zirvesi 2024, finansal teknolojinin geleceğini ve kripto para birimiyle ilişkisini tartışmak üzere düşünce liderlerini bir araya getirerek 6 Mayıs’ta başlıyor.

Topluluk Çağrıları ve AMA’lar

  • Siacoin (SC), ürünlerine ilişkin gelecek planlarını tartışmak üzere 6 Mayıs’ta bir topluluk çağrısına ev sahipliği yapıyor.
  • Concordium (CCD), 6 Mayıs’ta kurucusuyla aylık AMA düzenliyor.

Eğitici ve Bilgilendirici Etkinlikler

  • “CHAIN FUSION LIVE!”, Loka Mining’in merkezi olmayan Bitcoin madencilik havuzlarını inceleyecek.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.