DOLAR 32,2524
EURO 34,7189
ALTIN 2.402,39
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Kripto Para Dünyasında Haftanın Başlangıcı Heyecan Verici Olacak

Kripto para dünyasında yeni hafta başlangıcı, yatırımcıları heyecanlandırıyor. Fiyatlar, piyasa hareketleri ve yeni gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın!

07.04.2024
A+
A-

Kripto para birimi dünyası heyecan verici bir haftaya hazırlanıyor. Yeni projelerin lansmanları, altcoin listelemeleri ve topluluk etkinlikleri takvimleri dolduruyor. Yarın, yeni haftanın ilk günü olduğu için ekstra dikkat çekiyor. İşte 8 Nisan 2024 Pazartesi günü gerçekleşmesi planlanan en önemli olaylardan bazıları…

Kripto Para Dünyasında Haftanın Başlangıcı Heyecan Verici Olacak

Altcoin Projeleri için Önemli Gün: 8 Nisan 2024

Altcoin Projeleri için Önemli Gün: 8 Nisan 2024

  • Bitcoin Layer 2 Konferansı, Bitcoin’in ölçeklenebilirliğini artırmaya odaklanan çözümler üzerinde çalışan geliştiricileri ve uzmanları bir araya getirecek.
  • BingX, Dimitra (DMTR) token’ini USDT işlem çiftiyle listeleyerek yatırımcılara erişim kolaylığı sağlayacak.
  • Electroneum (ETN), Coinstore borsasında listelenerek kullanıcılar için erişilebilir hale gelecek.

Polyhedra Network, CYBER ekosistemi için düzenlediği airdrop kapsamında 333.333 adet $ZK token dağıtımını sona erdirecek. Polkastarter’da GAM3S.gg IDO’su başlayacak ve katılanlar yeni projenin token’ına erken erişim imkanı elde edecek. Cartesi ve MultiversX geliştiricileri, platformlarında gerçekleştirdikleri teknolojik gelişmeleri ele alacaklar. Origin Protocol ekibi Discord platformunda bir topluluk çağrısı düzenleyecek.

  • Yield Guild Games (YGG) kurucu ortağı Gabby Dizon, Coins.ph CEO’su Wei Zhou ile Coins.ph ve YGG ortaklığı hakkında söyleşi gerçekleştirecek.
  • Alephium CoinEx ile birlikte Proof-of-Work (PoW) teknolojisinin evrimi ve Layer 1 akıllı sözleşmelerinin ölçeklenebilirliği konularını ele alacak bir AMA etkinliği düzenleyecek.
  • Pundi X topluluğu XPOS cihazlarına Solana desteği eklenip eklenmemesi konusunda oylamaya devam edecek. Function X ise Base protokolünün entegre edilmesi konusundaki oylama sürecini tamamlayacak.

Unizen, Google Play Store’da mobil uygulamasını kullanıma sunacak ve kullanıcılar uygulama üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere yeni haftada ABD’den gelecek kritik veriler de ortaya çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.