DOLAR 32,2868
EURO 34,7566
ALTIN 2.385,17
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Kripto Para Borsalarından Güncel Duyurular

Kripto para borsalarından güncel duyuruları takip edin. En son gelişmeleri, analizleri ve haberleri kaçırmayın. Kripto para dünyasındaki yenilikleri burada bulabilirsiniz.

24.04.2024
A+
A-

Binance’den Yeni Duyurular

Binance'den Yeni Duyurular

Kripto para piyasası, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü büyük bir hareketlilik görmeye devam ediyor. Önde gelen borsalardan Binance, yeni kararlarını duyurmaya devam ediyor. Binance, 26 Nisan 2024 tarihinden itibaren altı spot alım satım çiftini listeden çıkaracağını açıkladı. Bu değişiklikler arasında ALPINE/BTC, FRONT/TUSD, HARD/BTC, RUNE/TUSD, SSV/TUSD ve WIN/BRL gibi çiftler bulunuyor. Bu adımın, temel tokenlarını tutan kullanıcıları etkilemeyeceği ve diğer mevcut çiftlerle takas yapmaya devam edebilecekleri belirtiliyor.

Binance ayrıca Vadeli İşlemler platformunda genişlemeye gidiyor. Yüksek kaldıraçlı üç yeni kalıcı sözleşme başlatma planları arasında BOMEUSDC (50x kaldıraç), TIAUSDC (50x kaldıraç) ve MATICUSDC (75x kaldıraç) bulunuyor. Bu yeni sözleşmelerin başlangıç ​​saatleri ve detayları Binance resmi platformundan takip edilebilir.

Diğer Borsalardan Listeleme Haberleri

Diğer Borsalardan Listeleme Haberleri

  • BingX: Swarm Markets (SMT/USDT) listesine ekleniyor.
  • KuCoin: LightLink (LL/USDT) alım satım çiftini listeliyor.
  • Bybit: Exverse (EXVG) yeni tokeni listeliyor.
  • Bitget: XDB CHAIN (XDB/USDT) işlem çiftini listeliyor.
  • MEXC: Speedy (SPEEDY/USDT) alım satım çiftini listeliyor.
  • Daha birçok borsanın yeni tokenleri listeleme planları bulunmaktadır.

Kripto para piyasasında yaşanan bu gelişmeler, yatırımcıların dikkatle takip etmesi gereken önemli adımlardır. Yeni listelenen tokenler ve değişen alım satım çiftleri, piyasada hareketliliğe sebep olabilir. Yatırımcıların doğru stratejiler geliştirmek için detaylı araştırmalar yapmaları önemlidir.

Son dakika kripto para haberlerinden haberdar olmak için Kriptokoin’i takip etmeyi unutmayın. Ayrıca, yatırım yapmadan önce riskleri ve fırsatları değerlendirmek için uzman görüşlerini takip etmek önemlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.