DOLAR 32,2476
EURO 34,6783
ALTIN 2.393,85
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Kripto Opsiyonlarının Vadesi Doluyor

Kripto opsiyonlarının vadesi dolmadan önce işlem yapın ve yatırımınızı değerlendirin. Kripto para dünyasında fırsatları kaçırmayın, hemen harekete geçin!

12.04.2024
A+
A-

Nominal değeri 1,51 milyar dolar olan 21.162’den fazla BTC opsiyonunun süresi bugün dolacak. Ayrıca, yaklaşık 0,81 milyar dolar nominal değere sahip 227.785 ETH opsiyonunun süresi sona erecek. Her iki kripto para için mevcut fiyatın altındaki maksimum acı noktası bugün satışa işaret ediyor.

Kripto Opsiyonlarında Beklentiler

Kripto Opsiyonlarında Beklentiler

Bitcoin ve Ethereum fiyatları hafifçe toparlandı. Ancak, yaklaşık 2,5 milyar dolar değerindeki Bitcoin ve Ethereum opsiyonlarının bugün sona erecek. Bu yüzden, kripto paraların fiyat ivmesi azalırken hala satış baskısı altında. Bitcoin’in yarılanması öncesindeki dalgalanma, traderların makro ve balinaların satışı gibi rüzgarların ortasında düşük yukarı yönlü momentumu fiyatlandırması nedeniyle arttı.

Bitcoin Opsiyonlarında Durum

Bitcoin Opsiyonlarında Durum

Nominal değeri 1,51 milyar dolar olan 21.162’den fazla BTC opsiyonunun vadesi dolacak. Bu opsiyonlarda put-call oranı 0,62 olacak. Maksimum acı noktası ise 69.000 dolar. Bitcoin fiyatının mevcut fiyata göre satış baskısı altında kaldığını gösteriyor. Zımni volatilite (IV) tüm ana terimlerde önemli düşüşlere tanıklık ediyor. Bu da değişken fiyat hareketlerinin BTC fiyatının 70.000 doların altına düşeceği anlamına geliyor.

Ethereum Opsiyonlarında Durum

Yaklaşık 0,81 milyar dolarlık nominal değere sahip 227.785 ETH opsiyonunu vadesi dolacak. Bu opsiyonlar 0,49’luk bir put-call oranıyla sona erecek. Maksimum acı noktası 3.425 dolar. Bu da mevcut fiyat olan 3.535 dolardan daha düşük. Bu, traderların hala daha düşük fiyattan işlem yapma fırsatlarına sahip olduğunu gösteriyor. ETH fiyatındaki yönler hakkında daha fazla rehberlik için işlem hacimlerine göz kulak olmak gerekiyor.

Analistlerin Önerileri

Analistlerin Önerileri

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere bu hafta sıcak TÜFE verileri piyasanın gündemini belirledi. Ayrıca, türev piyasasındaki hacimlerde büyük bir düşüş oldu. Bu tür olumsuz koşulların birikmesi nedeniyle uzmanlar, kripto piyasasında satış duygularına işaret ediyor. Analistlere göre, orta vadede satış yapmak gerçekten de daha iyi bir seçenek. Ayrıca, Bitcoin’in halving’ini çevreleyen duyarlılık nedeniyle kısa vadenin buna değeceğini söylüyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.