DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Kripto Haberleri: KIP Protocol, VeChain, Balina Adresi, Jupiter Coin ve Robinhood

KIP Protocol, VeChain, Balina Adresi, Jupiter Coin ve Robinhood gibi popüler kripto projelerinin son gelişmelerini ve haberlerini burada bulabilirsiniz. Kripto dünyasındaki en güncel bilgileri takip edin!

28.04.2024
A+
A-

KIP Protocol, Yeni Ödül Tokenları ile Topluluğunu Ödüllendiriyor

AI tabanlı Web3 protokolü KIP Protocol, ödül olarak özel bir KIP Soulbound Token başlatacağını duyurdu. Bu tokenlar, “Genesis Etkinliği”nin ilk sezonunda en az 7 döngüyü tamamlayan topluluk üyelerine verilecek. Her bir KIP Soulbound Token, sahiplerine bir dizi özel hak sunacak.

VeChain, X-node Ödül Dengesi Sorununu Çözüyor

VeChain, X-node ödül dengesi sorununu Pazartesi günü çözeceğini duyurdu. Tüm X-node ödüllerinin her zamanki gibi üretileceği belirtildi. Ayrıca, onarım tamamlandıktan sonra hak sahipleri beklenen miktara göre talep hakkı elde edecekler.

Yeni Balina Adresi Binance’ten Büyük Varlık Çekti

On-chain gözlemci Ember’e göre, yeni oluşturulan bir adres Binance’ten 118,7 milyon dolar değerinde varlık çekti. Bu varlıklar arasında 7.402 ETH ve 95,67 milyon USDT bulunmaktadır. Ember, adresin Justin Sun’a ait olduğundan şüphelenmektedir.

Jupiter (JUP Coin), Bahşiş İşlevini Başlattı

Jupiter (JUP Coin), Jito Paketlerine dayalı bir bahşiş işlevini takas işlevine ekledi. Bu özellik, MEV saldırılarından kaynaklanan kayıpları en aza indirmeyi amaçlamaktadır. Kullanıcılar, takas yapmadan önce “Jito Tip” seçeneğini seçerek işlemi hızlandırabilecekler.

Robinhood, Polygon Topluluğu için Cross-Chain Takasları Destekliyor

Ana akım bir multi-chain ticaret uygulaması olan Robinhood Wallet, artık Polygon’un proof-of-stake (PoS) ağında cross-chain takasları destekliyor. Bu duyuru, Polygon ekibi tarafından yapıldı ve Polygon’un entegrasyonlar açısından başarılı bir dönem geçirdiğini gösteriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.