DOLAR 32,2657
EURO 34,7432
ALTIN 2.400,29
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Kripto Haberler: GM Network Airdrop Tazminat Planı, Celestia Blobstream Entegrasyonu, Jupiter ZEUS Network Lansmanı

GM Network, Celestia Blobstream ve Jupiter ZEUS Network gibi kripto haberlerinin yanı sıra airdrop tazminat planı ve yeni lansmanlar hakkında detaylar bu içerikte.

02.04.2024
A+
A-

GM Network: Airdrop Tazminat Planı

GM Network: Airdrop Tazminat Planı

GM Network, sınırlı sayıdaki 2.077 CyberV NFT arzının tükendiğini duyurdu. Ağ, yoğun katılım nedeniyle bazı sorunlar yaşadı ve beyaz liste kullanıcılarına airdrop tazminatı sağlama kararı aldı. Tazminat planı şu şekilde olacak:

  • Tüm beyaz liste kullanıcıları, GM tokenlarının %100’ü değerinde airdrop alacak.
  • Beyaz listedeki kullanıcılar, GM Network ekosistem puanları da alacak.
  • Başarısız döküm denemeleri yaşayan kullanıcılara ek tazminat verilecek.

Celestia (TIA Coin): Blobstream Entegrasyonu

Celestia (TIA Coin): Blobstream Entegrasyonu

Celestia (TIA Coin), Arbitrum ekosistemi için Blobstream veri kullanımı çözümünü tanıttı. Blobstream, geliştiricilerin özelleştirilmiş Orbit Chain’ler oluşturmasını ve veri hizmetlerinden yararlanmasını sağlayacak. Bu entegrasyon, Ethereum’un ikinci katman ağı veya Arbitrum One’ın üçüncü katman ağı ile yerleşmeyi seçen geliştiricilere kolaylık sağlayacak.

Jupiter: ZEUS Network Lansmanı

Jupiter: ZEUS Network Lansmanı

Zeus Network tokenı ZEUS, 4 Nisan’da resmi olarak Jupiter’in LFG Launchpad’inde listelenecek. Jupiter, LFG Launchpad’i başlattı ve kullanıcıların cüzdanlarını bağlama, airdrop niteliklerini sorgulama ve işlem yapma imkanı sunuyor. ZEUS tokenlerinin başlangıç fiyatı 0,3 USDC olacak ve maksimum fiyat limiti 0,85 USDC olarak belirlendi.

  • Dappie Gang sahipleri, Zealy destekçileri ve JUP seçmenleri, toplam ZEUS arzının %3’ünü talep etme hakkına sahip olacak.

Kaynak: Kriptokoin.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.