DOLAR 32,2828
EURO 34,6228
ALTIN 2.409,35
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Kripto Borsalarından Son Haberler ve Yatırım Fırsatları

Kripto borsalarında yaşanan son gelişmeleri ve yatırım fırsatlarını keşfedin! En güncel kripto para haberleri ve analizleri burada. Yatırım kararlarınızı doğru bilgilerle destekleyin.

19.04.2024
A+
A-

Bitget, Merlin Coin’i Yatırıma Açtı

Bitget, mevcut Launchpool projesi Merlin Coin’i (MERL) yatırıma açtı. Katılımcılar, projeye 44 milyon BGB ve 55 milyon USDT’den fazla yatırım yaptı. Toplam ödül havuzu 330.000 MERL olarak belirlendi. Ayrıca, MERL şarj kanalı ve ticaret kanalı da açıldı.

KuCoin KARRAT/USDT İşlem Paritesini Erteledi

KuCoin KARRAT/USDT İşlem Paritesini Erteledi

Kripto borsası KuCoin, KARRAT/USDT işlem paritesinin piyasa açılışını erteledi. Gecikmenin nedeni olarak Karratcoin projesinin talebine yanıt verildiği açıklandı. KuCoin’in bu kararı, olumlu bir ilk çeyrek sonucu açıklamasının ardından geldi.

LightLink, Staker’lara NFT Airdrop Yapacak

LightLink, Staker'lara NFT Airdrop Yapacak

Ethereum Layer 2 ağı LightLink, sosyal platformlarda PYTH ve TIA Coin stakerlarına LL node NFT’leri airdrop yapacak. Airdrop, topluluğun ağ güvenliğine katkı sağlayan kullanıcıları ödüllendirecek.

Meson Finance resmi hesabının çalındığından şüpheleniliyor: Cross-chain köprüsü Meson Finance’in resmi Twitter hesabının çalındığından şüpheleniliyor. Bu tür durumların mağduriyete yol açabileceği göz önünde bulundurularak kullanıcıların güvenliklerine dikkat etmeleri önemlidir.

AirDAO, Star Fleet Planını Başlattı: Halka açık Blockchain AirDAO, Star Fleet planının başlatıldığını duyurdu. Plan kapsamında DeFi ürünleri arasında kripto tahvil piyasası, DEX ve likit rehin ürünleri bulunmaktadır. AMB tokeni, planın merkezinde yer alacak ve katılımcılara ödüller sunacak.

Seraph, Web2 Kullanıcılarını Çekmeye Çalışıyor: Seraph Studio tarafından geliştirilen ARPG oyunu “SERAPH: In the Darkness”, sezon öncesi başlatıldı. Oyun, Actoz Soft yatırımıyla geliştirilmekte olup karanlık tarz oyunların temel oynanışını sunmaktadır.

Magic Eden, Runes Platformunu Başlatacak: Magic Eden sosyal medyada 23 Nisan’da Runes platformunu başlatacağını duyurdu. Proje, BTC’nin geleceğine odaklanarak en basit ve sezgisel Runes platformunu vaat etmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.