DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

KPSS soru ve cevapları yayınlandı MI? 4 KASIM KPSS soru cevap SORGULA |2018 KPSS Soru ve Cevap Kitapçığı, Kılavuzu ÖSYM

13.11.2018
A+
A-

KPSS soru ve cevapları yayınlandı MI? 4 KASIM KPSS soru cevap SORGULA |2018 KPSS Soru ve Cevap Kitapçığı, Kılavuzu ÖSYM

ÖSYM 2018 KPSS Soru Ve cevap kılavuzu … KPSS soru ve cevapları yayınlandı mı? KPSS soru cevap sorgula | 4 Kasım KPSS sınav soruları… 2018 KPSS Lise düzeyi için ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı bugün gerçekleştirildi. Memur olamak için sınava giren adaylar KPSS’den kaç net yaptığını öğrenmek için sınavın soru ve cevaplarını aramaya başladı. Doğru ve yanlışlarını kontrol etmek isteyen adaylar sınav bitiminden sonra heyecanla KPSS soru ve cevap kitapçığını araştırmaya başladı. 2018 önlisans Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) saat 10.15 itibariyle başladı. Sınava girmek için sınav merkezlerine gelen adaylar didik didik arandıktan sonra sınav salonuna alındı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 2018 önlisans Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başladı. Adaylar sabahın erken saatlerinden itibaren sınav merkezlerine geldi. Tek tek aranan adaylar, daha sonra sınav salonlarına alındı. KPSS sınavı saat 10.15 itibariyle başladı. Sınavdan sonra ise en çok sorulan sorulardan biri ise KPSS lise sınavının soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı. İşte KPSS önlisans sınavı hakkında merak edilen detaylar…

 

KPSS SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI? TIKLA ÖĞREN

 

KPSS SINAV SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans sınavına girecek adaylar sınav başvurularını 28 Ağustos 2018 ile 12 Eylül 2018 tarihleri arasında tamamlamışlardı.

KPSS Ön Lisans sınavı 4 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir. Sınav Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilecektir.

Söz konusu sınav saat 10.15’da başlayacak. 130 dakika süren sınav saat 12.15’te sona erecektir. Söz konusu sınavın sonuçları ise ÖSYM’nin sonuç açıklama sistemi üzerinden 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacaktır.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.