Köyceğiz merkezli deprem: Sabah saatlerinde 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi
Köyceğiz merkezli depremde sabah saatlerinde 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Gelişmeleri ve güvenlik durumunu haberimizden takip edin.
Sabah saatlerinde Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen deprem, AFAD verilerine göre yerin 12,04 kilometre derinliğinde 4,1 büyüklüğünde kaydedildi. Bölgedeki sarsıntı çevre ilçelerde de hissedildi.
Olayla ilgili olarak olumsuz bir durum bildirilmezken, AFAD ekipleri olası riskleri değerlendirmek üzere bölgede inceleme başlattı. Depremin merkez üssünün Köyceğiz olarak belirlendiği ve şu ana kadar can veya mal kaybı yaşanmadığı ifade edildi.
Sabah saatlerinde hissedilen sarsıntı nedeniyle vatandaşlar kısa süreli panik yaşadılar; bazı vatandaşlar sarsıntıyı hafif olarak hissettiğini söyledi. Yetkililer, bölgede gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığını belirtti.