DOLAR 32,5051
EURO 34,8523
ALTIN 2.440,19
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Koş Koş Günleri ile yüzde 40’a varan indirimler

20.09.2019
A+
A-

20 Eylül günü başlayan MediaMarkt Koş Koş Günleri ile tüketicileri yüzde 40’ı bulan indirimler bekliyor. Söz konusu indirimlerin 22 Eylül gününe kadar devam edeceğini belirtelim. Kampanyada akıllı telefondan dizüstü bilgisayara, akıllı televizyondan beyaz eşyaya kadar birçok ürün grubundaki ürünler indirimli fiyatlarla satın alınabiliyor.

Kampanya kapsamında indirimde olan bazı ürünler; Oppo AX7 64 GB akıllı telefon, Acer Swift 3 dizüstü bilgisayar, Lenovo IdeaPad S340 dizüstü bilgisayar olarak sıralanıyor. Aynı şekilde Samsung ve Huawei markalı akıllı telefonları ya da Hometech markalı tablet modellerini belirli indirimlerle almak mümkün.

Yeni kampanyadan faydalanmak için yapmanız gereken ise oldukça basit. Öncelikle buraya ya da aşağıdaki görsele tıklayarak kampanya sayfasına gidebilirsiniz. Ardından satın almak istediğiniz ürünü sepetine atmanız yeterli. İndirim oranlarının satın aldığınız ürüne bağlı olarak değiştiğini ve toplamda yüzde 40’a varan indirimlerin bu kampanyada yer aldığını tekrar hatırlatalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.