DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Korona günlerinde Huber Köşkü mesaisi

23.05.2020
A+
A-

Uyruk Gazetesi’nden Kıvanç El’in haberine kadar Erdoğan, 18 Mart’ta Çankaya Köşkü’nde gerçekleşen “Koronavirüsle Mücadelede Benzeşen Güdüm Toplantısı”nın peşinde İstanbul’a gelirken, o tarihten önceki güne kadar halka açık bir etkinliğe katılamadı. Erdoğan bu süreçte telekonferans yöntemiyle sekiz kere kabinesini topladı. Benzer şekilde partisinin il başkanları, belediye başkanları ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantılarını gerçekleştirdi. Aynı yöntemle dört uluslararası zirveye katıldı, 30 liderle 40 röportaj gerçekleştirdi.

Erdoğan, 22 Mart’ta girdiği Huber Köşkü’nden başta 9 Mayıs’ta Sancaktepe ve Yeşilköy’de yapılan hastane inşaatlarını incelemek için ayrıldı. Erdoğan benzer gün helikopterle Yassıada’daki çalışmaları da havadan inceledi. 20 Mayıs’ta da, “Emniyet Toplantısı” gerçekleştirerek bu süreçteki en geniş katılımlı toplantıya Tarabya’da ev sahipliği yaptı.

Erdoğan, 21 Mayıs’ta da Başakşehir Çam ve Sakura Büyük Kasaba Hastanesi’nin açılışında bizzat bulundu. Böylece başta korona döneminde bir başlangıç törenine uygun katılmış oldu.

O ekip defalarca yanındaydı

Erdoğan, Huber Köşkü’nde İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Sıhhat ve Yiyecek Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç ve Başdanışman Galibiyet Çubukçu eşliğinde toplantılarını gerçekleştirdi. Erdoğan’ın normalleşme takvimi kapsamında İstanbul’dan Ankara’ya dönüşünün ayrıntıları ise bayram sonrası yapılacak toplantıda değerlendirilecek.

Cumhurbaşkanı’nın, Haziran’ın ilk haftasında Ankara’ya dönebileceği belirtiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.