DOLAR 32,2643
EURO 35,0714
ALTIN 2.467,29
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Köpüklerin efendisi! Yeni Arçelik Telve inceleme Köpüklerin efendisi yeni Arçelik Telve inceleme konuğumuz. Türk kahvesini hem daha lezzetli hem de daha…

22.12.2019
A+
A-

Yeni Arçelik Telve, aynı anda 6 taneye kadar Türk kahvesi pişirebiliyor. Dokunmatik ve alttan aydınlatmalı tuşlarla beraber hem işlevselliği hem de şıklığı artan yeni Telve, 3 farklı bardak boyutuna göre kahveleri hazırlayabiliyor.

Hacmi ve yetenekleri artan Telve’nin ayrıca kahve pişirme lezzetinde de ciddi geliştirmeler mevcut. İndüksiyon teknolojisi sayesinde yeni Telve, kahveyi ideal süre ve sıcaklıkta pişirerek gerçek közde kahve lezzetini bizlere sunuyor. Cezveyi her yönden ısıtan üç boyutlu pişirme teknolojisi kahvenin lezzetini daha da artırıyor.

Telve neden köpüklerin efendisi?

Eskiden bir pişirme sanatı olan Türk kahvesindeki köpük, yeni Arçelik Telve sayesinde herkes tarafından yapılabilir bir hale gelmiş durumda.

Cooksense köpük seviyesi algılama teknolojisi, hassas köpük algılama sistemi ile kahve köpüğü ideal seviyeye geldiğinde pişirmeyi sonlandırıyor. Böylece her fincanda bol köpüklü ve ideal kıvamda Türk kahvesi hazırlanmış oluyor.

Paslanmaz çelik cezveleri ve cezvelerin mıknatıslı yapısıyla yaklaştırdığımız anda yerine oturması, Telve’nin kullanıcı deneyimini çok daha üst seviyelere çıkartıyor.

Yeni Arçelik Telve inceleme

Şimdi dilerseniz sizi yeni Arçelik Telve inceleme videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.