DOLAR 32,1929
EURO 35,0797
ALTIN 2.468,35
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Konyaspor Sivasspor Canlı İzle | Konya Sivas birincil 11’ler | Konyaspor Sivasspor saat kaçta hangi kanalda

21.06.2020
A+
A-

Süper Lig’in 28. haftasında 52 puanla 3.sırada yer alan DG Sivasspor, deplasmanda 26 puanla 16. sırada bulunan İH Konyaspor’la çaba edecek. Yükseklik yarışında Sivasspor’un puan kaybına tahammülü yok. Konyaspor ise düşme potasından kurtulmak için evinde bu maçtan puan olmak istiyor. Saat 21.00’de başlayacak olan karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Konyaspor Sivasspor nasıl canlı izlenir?

Konyaspor Sivasspor maçını beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı sürekli bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz. 

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın olmak için tıklayınız

 

Sivasspor ile Konyaspor 22. randevuda

Süper Lig’in 28. hafta maçında DG Sivasspor ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yarın saat 21.00’da oynanacak maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Sivasspor ile Konyaspor Süper Lig’de yarınki oynanacak olan maçla birlikte 22. kere aleyhinde karşıya gelecek. Geride kalan 21 Süper Lig karşılaşmasında Sivasspor 7 kere galibiyet elde ederken, Konyaspor ise 7 kez galibiyetle ayrıldı. 7 karşılaşma da beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda Yiğidolar rakip fileleri 19 kere havalandırırken kalesinde ise 23 gole engel olamadı.

İki ekip arasındaki en öbür maçlar ise 2007-2008 sezonunun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Sivasspor 3-0 kazanırken, 2013-2014 sezonunun ikinci yarısında benzer skorla Konyaspor kazanmıştı.

Sivasspor’da 2 ad kart sınırında

Sivasspor’un Konyaspor ile oynayacağı maçta 2 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar’da 3’er sarı kartı yer alan Aaron Appindangoye ve kaleci Mamado Samassa, Konyaspor karşısında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Kayserispor mücadelesinde görev yapamayacaklar.

Emre Kılınç yok!

Yiğidolar’ın genç yıldızı Emre Kılınç, sarı kart cezalısı olmasından dolayı Konyaspor maçında atama alamayacak. Geçtiğimiz hafta oynanan Denizlispor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Kılınç, Konyaspor maçında ekip arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Sivasspor 476. maçına çıkıyor

Sivasspor Süper Lig´de 476. maçına çıkıyor. Sivasspor, 2005-2006 sezonunda merhaba dediği Süper Lig’de bugüne kadar 475 müsabakaya çıktı. Yiğidolar, bu maçlarda 178 başarı, 125 birliktelik ve 172 mağlubiyet aldı. 658 kez muhalif fileleri havalandıran Sivasspor, kalesinde ise 662 gol gördü. Sivasspor ligde toplam 659 puan topladı.

Mümkün 11’ler

Konyaspor: Serkan, Ali Turan, Uğur Demirok, Selim Ay, Guilherme, Jonsson, Jevtovic, Shengelia, Hurtado, Milosevic, Bajic

Sivasspor: Samassa, Ziya, Appindangoye, Caner, Uğur, Yasin, Claudemir, Fatih, Isaac, Erdoğan Yeşilyurt, Yatabare

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.