Konyaaltı’nda Trafik Kazası: Polis Memuru Yasin Turan Hayatını Kaybetti
Konyaaltı’nda meydana gelen trafik kazasında, polis memuru Yasin Turan hayatını kaybetti. Olayın detayları ve yaşanan trajik durum hakkında bilgi almak için haberimizi okuyun.
Konyaaltı’nda Feci Kaza: Polis Memuru Hayatını Kaybetti
Geçtiğimiz gece, saat 23.00 sularında Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde, Öğretmenevleri Mahallesi’ndeki Atatürk Bulvarı’nda üzücü bir trafik kazası meydana geldi. Kepez Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’nde görevli polis memuru Yasin Turan, kullandığı 07 EHC 61 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Savrulan araç, önce kaldırımda bulunan ağaçları yerinden sökerek ilerledi, ardından metrelerce sürüklendikten sonra yol kenarındaki bir bahçede yer alan büyük bir ağaca çarparak durabildi. Olayı gören vatandaşların hemen ihbarda bulunması üzerine, olay yerine acil durum ekipleri sevk edildi.
Kazanın ardından araçta sıkışan Yasin Turan, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda araçtan çıkarıldı. Ağır yaralanan Turan, sağlık ekiplerinin hızla müdahalesinin ardından, yakındaki bir özel hastaneye sevk edildi. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Yasin Turan, saat 01.30 sıralarında yaşamını yitirdi.
Olayla ilgili olarak gerekli soruşturma başlatıldı ve detayların aydınlatılması için çalışmalar sürdürülüyor. Bu trajik kaza, bölgedeki trafik güvenliği hakkında yeniden düşünülmesi gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.