DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Konya Derebucak’ta Trajik Kaza: Bir Ölü, Sekiz Yaralı

Konya Derebucak’ta meydana gelen trajik kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı. Detaylar ve son gelişmeler için tıklayın.

14.06.2025
A+
A-

Konya’nın Derebucak ilçesinde Üzücü Trafik Kazası

Gece saatlerinde gerçekleşen korkutucu trafik kazası, bölgeyi yasa boğdu. Edinilen bilgilere göre, F.G. (38) yönetimindeki plakasız otomobil, Beyşehir-Antalya kara yolu üzerinde, Derebucak girişinde, seyir halindeyken büyük bir facianın eşiğinden döndü. Bu otomobil, Kamil Koç firmasına ait ve 42 ALM 508 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle araçlar hurdaya dönerken, otomobil sürücüsü araç içinde sıkıştı ve hayatını kaybetti.

Olay yerine hızla ulaşan polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, kazayı kontrol altına aldı ve kurtarma çalışmalarını başlattı. İtfaiye ekipleri, araç içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Yapılan ilk incelemede, Sürücü F.G’nin olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cansız beden, Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve otopsi işlemleri için hazır bekliyor. Ailesine teslim edilmek üzere resmi prosedürler başlatıldı.

Kazada Yaralanan Yolcuların Durumu

Otomobilde bulunan ve toplamda 8 yolcu, çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, Derebucak ve Beyşehir Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. Sağlık ekipleri, yaralıların genel durumunun iyi olduğunu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını açıkladı. Yaralıların çoğunun durumu stabil ve tedavi süreçleri devam ediyor.

Kazanın Trafik Akışına Etkisi ve Gelişmeler

Kaza nedeniyle, Beyşehir-Antalya kara yolu üzerinde Derebucak girişinde kısa süreliğine trafik durma noktasına geldi. Güvenlik önlemleri alınarak, yol temizliği ve kazayı inceleme çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalar tamamlandıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı ve ulaşım normale döndü.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı soruşturma başlattı. Otobüs sürücüsünün kimliği ve olay anı ile ilgili detaylı bilgiler araştırılıyor. Yetkililer, kazanın sebebine ilişkin kapsamlı incelemelerin sürdüğünü ve olayın tüm yönleriyle araştırılmaya devam ettiğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.