DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Konsept iPad mini görselleri yayınlandı Konsept iPad mini görselleri ile yeni modelin iPad Pro tasarımı ile nasıl olacağı net bir şekilde görülebiliyor…

26.07.2020
A+
A-

Yeni payaşılan tasarımlar çerçeveleri inceltilmiş ekran, Face ID yüz tanıma teknolojisi ve köşeli çerçeve biçimi dikkate alınarak hazırlanmış. Bu detaylar ile birlikte dikkat çeken en büyük nokta, erkan boyutu aynı kalmasına karşın cihaz büyüklüğünün yaklaşık yüzde 20 azalması olmuş. Nitekim çerçevelerin inceltilmesi, önemli bir katkı sağlıyor.

2021 yılında duyurulması beklenen yeni iPad mini modelinin ekran boyutunun, 8.5 inç ile 9 inç aralığında olacağı iddia ediliyor. Eğer çerçeveler de inceltilirse oldukça taşınabilir bir tablet modeli ile karşı karşıya kalınabilinecek.

Yeni iPhone 12 Lightning kablosu sızdırıldı

Apple’ın iPhone 12 modellerinde kullanacağı yeni Lightning kablosu sızdırıldı. Yıllardır devam eden eleştiriler son bulacak gibi görünüyor!

Bunun negatif bir yönü ise Touch ID parmak izi teknolojisinin artık kullanılamayacak olması. Bunun yerine Apple, iPhone X modelinde olduğu gibi Face ID yüz tanıma teknolojisinin tablet tarafında da standart haline gelebilir.

Parker Ortolani tarafından paylaşılan bu konsept görselleri, henüz daha tasarımı sızdırılmaya yeni iPad mini modelini de netleştirmeye başlamış oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.